Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Το ντοκουμέντο της ντροπής! Διέρρηξαν τέταρτη φορά μέσα σε ένα μήνα το ίδιο περίπτερο! – video

Το ντοκουμέντο της ντροπής! Διέρρηξαν τέταρτη φορά μέσα σε ένα μήνα το ίδιο περίπτερο! – video
ΦΩΤΟ από το thesstoday

Τέσσερις φορές μέσα σε έναν μήνα και περίπου 20 φορές συνολικά, έπεσε θύμα διαρρηκτών, ένας περιπτερούχος στην οδό Δελφών στη Θεσσαλονίκη. Αν και έχει σε βίντεο τα πρόσωπα των δραστών, ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Ξημερώματα της 22ας Αυγούστου, δύο δράστες, παραβίασαν για 4η φορά μέσα στον Αύγουστο το περίπτερο, αρπάζοντας ποσότητες αναψυκτικών και… πατατάκια. Η αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται σε περίπου 100 ευρώ, ενώ οι ζημιές που προκάλεσαν σε ψυγεία, προθήκες, κλειδαριές, φτάνει τα 300 ευρώ.

Όπως θα δείτε παρακάτω, στο βίντεο που δημοσιεύει το thesstoday, στις 4.47πμ της 22ας Αυγούστου, ένας από τους δράστες περνάει πίσω από τα ψυγεία και τις προθήκες των προϊόντων και λυγίζοντας τη λαμαρίνα ψυγείου, αρχίζει να αφαιρεί αναψυκτικά. Στην αρχή μάλιστα, όταν μπαίνει στον χώρο έχει το πρόσωπο του ακάλυπτο, ενώ στη συνέχεια “θυμάται” την παρουσία της κάμερας και σηκώνει τη μπλούζα του για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Περίπου μια ώρα αργότερα, στις 05.36, οι δράστες επιστρέφουν, αφαιρώντας αυτή τη φορά πατατάκια από στάντ που βρισκόταν δίπλα. Και σε αυτήν την περίπτωση κατέστρεψαν το κλειστό σταντ, λυγίζοντας την λαμαρίνα.

“Είμαστε τελείως απροστάτευτοι και κάθε πρωί που πηγαίνουμε στη δουλειά, προσευχόμαστε να μην έχουμε πέσει θύματα διαρρηκτών” αναφέρει ο διοκτήτης του περιπτέρου που είναι και πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαστών Περιπτέρων Θεσσαλονίκης.

Όπως λέει, οι δράστες στην προκειμένη περίπτωση, είναι οι ίδιοι που διέρρηξαν το περίπτερο του και τις προηγούμενες φορές μέσα στον μήνα. Και παρά το γεγονός ότι έχει παραδώσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανένας από τους δράστες.

Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για κάποιον περιπτερούχο να δουλεύει κάτω από τέτοιες συνθήκες ανασφάλειας, περιμένοντας το αυτονόητο, δηλαδή καλύτερη φύλαξη από την αστυνομία, ειδικά στις περιπτώσεις που έχουμε επανειλημμένα κρούσματα διαρρήξεων ή ληστειών.

Πηγή:  thesstoday

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις