Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το σχέδιο της αστυνομίας για τις περιοχές – γκέτο και τα “σούπερ μάρκετ” ναρκωτικών

Το σχέδιο της αστυνομίας για τις περιοχές – γκέτο και τα “σούπερ μάρκετ” ναρκωτικών

“Ο καταυλισμός στην Αύλιζα του Μενιδίου, και η έρευνα στο στρατόπεδο Καποτά όπου έχει εξελιχθεί σε καταυλισμό ομογενών από την πρώην ΕΣΣΔ, είναι μόνο η αρχή”, λέει με νόημα στο newsit.gr, Αξιωματικός τις ΕΛ.ΑΣ που έχει απόλυτη γνώση του σχεδιασμού των επιτελών του Αρχηγείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παρουσία τις Αστυνομίας στους καταυλισμούς των Ρομά στην Αττική, αλλά και σε περιοχές όπου υπάρχει έντονη παρουσία κακοποιών στοιχείων με αποτέλεσμα την γκετοποιήσει τους, θα είναι μόνιμη, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται αιφνιδιαστικές ερευνητικές εισβολές αστυνομικών, με σκοπό την κατάσχεση ποσοτήτων ναρκωτικών, οπλισμού και τον περιορισμό στις προσελεύσεις τοξικομανών με απώτερο σκοπό να γίνει δύσκολη η πρόσβαση στα σημεία τις Αττικής που έχουν χαρακτηριστεί “Σούπερ Μάρκετ” ναρκωτικών.

Το μέτρο των αιφνιδιαστικών ερευνητικών εισβολών πάνοπλων αστυνομικών δεν θα περιοριστεί μόνο στην Αττική. Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα λάβουν χώρα, και σε περιοχές τις Επαρχίας όπου επίσης υπάρχουν καταυλισμοί Ρομά με παραβατική συμπεριφορά, αλλά και σε χώρους που έχουν γκετοποιηθεί από κακοποιά στοιχεία. Οι αστυνομικοί τόσο στην Αττική, όσο και την περιφέρεια, έχουν λάβει εντολές να εκπονήσουν μέτρα, προκειμένου η παρουσία τους να είναι έντονη σε αυτούς τους χώρους, ενώ παράλληλα αν τακτά χρονικά διαστήματα να κάνουν την παρουσία τους αισθητή, με έρευνες εντός των συγκεκριμένων περιοχών.

Όσων αφορά στην εισβολή των αστυνομικών στο στρατόπεδο Καποτά, πραγματοποιήθηκε έπειτα από πληροφορίες που είχε η ΕΛ.ΑΣ για χώρο συγκέντρωσης κακοποιών στοιχείων, ναρκωτικών και όπλων. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα μέλη τις περιβόητης σπείρας των χρηματοκιβωτίων διέμεναν σχεδόν στο σύνολο τους κοντά στο συγκεκριμένο στρατόπεδο. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ακόμα και φυτεία με 80 δενδρύλια χασίς, δίπλα στο στρατόπεδο, ενώ συνολικά συνέλαβαν 26 άτομα για διάφορα αδικήματα κυρίως κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε