Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τοξοβόλος: Κανένα ίχνος από τη γιάφκα της οργάνωσης

Τοξοβόλος: Κανένα ίχνος από τη γιάφκα της οργάνωσης

Αγώνας δρόμου από την Αντιτρομοκρατική για τη γιάφκα του τοξοβόλου πριν σβηστούν τα ίχνη.
Το συγκεκριμένο διαμέρισμα φαίνεται να έχει νοικιάσει ασύλληπτο μέλος της οργάνωσης.
Κανένα αποτέλεσμα παρά την δημοσιοποίηση των πλαστών στοιχείων του τοξοβόλου και των συνεργατών του.
Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εξετάζουν και το ενδεχόμενο της κινητής γιάφκας.

Τον συνεργό του “τοξοβόλου” που έχει πλαστή ταυτότητα και έχει νοικιάσει το διαμέρισμα ασφαλείας ή την γιάφκα της νέας οργάνωσης, αναζητά εναγωνίως η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα στις έρευνες.

Τα αποτελέσματα από την δημοσιοποίηση των πλαστών ταυτοτήτων του “τοξοβόλου” και των δυο γυναικών συνεργών του είναι πενιχρά, καθώς κανένας πολίτης ιδιοκτήτης διαμερίσματος δεν τηλεφώνησε στην Αντιτρομοκρατική προκειμένου να δώσει στοιχεία για την ενοικίαση ακινήτου με πλαστά στοιχεία και συγκεκριμένα μ’ αυτά που αναγράφονταν στις πλαστές ταυτότητες των συλληφθέντων.

Click4more: Δέκα αδικήματα σε βάρος του και κατά των δύο γυναικών

Κατά συνέπεια εκτιμούν πλέον στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πως το διαμέρισμα Ασφαλείας, η γιάφκα, έχει νοικιάσει σε Αθήνα ή στην Επαρχία, κάποιο ασύλληπτο μέλος της νέας οργάνωσης, που είναι άγνωστο στις Αρχές και ποτέ δεν τους απασχόλησε ούτε για τροχαία παράβαση.

Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απολύμανσης του διαμερίσματος ασφαλείας από τα ασύλληπτα μέλη της νέας οργάνωσης και ουσιαστικά αυτό τρέχουν να προλάβουν στην Αντιτρομοκρατική, ώστε να αντλήσουν επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση.

Click4more:Έτσι συνελήφθη ο “Τοξοβόλος του Συντάγματος”! Κινηματογραφική επιχείρηση στην Αγία Παρασκευή

Αυτό το δεδομένο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς έχει στα χέρια της δυο “ορφανά” DNA από την ληστεία που είχε πραγματοποιήσει ο “τοξοβόλος” στην Ερυμάνθια Αχαΐας τον περασμένο Αύγουστο.

Ως γνωστόν τότε στο κλεμμένο αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες, είχε βρεθεί γενετικό υλικό, παρά το γεγονός πως οι ληστές είχαν πλύνει το εσωτερικό με χλωρίνη.

Το γενετικό υλικό του “τοξοβόλου” ταυτοποιήθηκε άμεσα, καθώς τα στοιχεία του ήταν σε βάση δεδομένων, ενώ τ’ άλλα δυο δείγματα καταχωρήθηκαν στην βάση δεδομένων ως “ορφανά”, καθώς τα άτομα στα οποία αντιστοιχούν ποτέ δεν απασχόλησαν τις Αρχές και βέβαια δεν έχουν ποτέ συλληφθεί, έστω και για το ελαφρύτερο παράπτωμα.

Click4more: Ποιος είναι ο “Τοξοβόλος του Συντάγματος”

Βέβαια και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εξετάζουν το ενδεχόμενο της κινητής γιάφκας, καθώς κατά την σύλληψη του “τοξοβόλου” και των δυο γυναικών που ήταν μαζί του, είχαν στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό, αλλά και σάκους με ρουχισμό.

“Πρόκειται για μια πρακτική που είχε ακολουθήσει κατά το παρελθόν και ο “Επαναστατικός Αγώνας”. Μην ξεχνούμε λοιπόν πως μια από τις συνεργάτιδες του “τοξοβόλου” ήταν συνεργάτης και της Πόλας Ρούπα.”, λέει με νόημα στο Newsit.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις