Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Τοξοβόλος: Βρήκαν το κρησφύγετό του στην Αθήνα

Τοξοβόλος: Βρήκαν το κρησφύγετό του στην Αθήνα

Η… μίνι «γιάφκα» βρέθηκε στα Πατήσια. Άνδρας – μυστήριο είχε στείλει ιδιώτη επαγγελματία να καθαρίσει το διαμέρισμα! Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική.

Διαμέρισμα το οποίο χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» βρήκε χθες (06.02.2020) η Αντιτρομοκρατική στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στα Πατήσια. Ακόμα, ωστόσο, οι έρευνες για τη γιάφκα που χρησιμοποιούσαν οι τρεις συλληφθέντες στην Αγία Παρασκευή, δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Click4more Κανένα ίχνος από τη γιάφκα του “Τοξοβόλου”

Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής έχει το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα. Όπως διαπιστώθηκε, το διαμέρισμα αυτό, που κατά τις εκτιμήσεις της Αντιτρομοκρατικής δεν είναι η γιάφκα των συλληφθέντων και των συνεργών της η οποία ακόμη αναζητείται, το είχε νοικιάσει η Δήμητρα Ευδοξία Βαλαβάνη, φίλη του “Τοξοβόλου”, με τα πραγματικά της στοιχεία, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Βαλαβάνη, που συνελήφθη μαζί με τον «Τοξοβόλο του Συντάγματος» και την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου την περασμένη εβδομάδα στην Αγία Παρασκευή, δεν είχε δηλώσει την ενοικίαση.

Η Αντιτρομοκρατική κατάφερε να φτάσει το διαμέρισμα – κρησφύγετο τη στιγμή που ιδιώτης, επαγγελματίας στον τομέα του καθαρισμού, είχε πάει στο διαμέρισμα καθώς τον είχαν προσλάβει για να το καθαρίσει και απομακρύνει όλα τα αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι! Ο ιδιώτης είχε προσληφθεί από άγνωστο, ακόμα, άνδρα και μάλιστα είχε πάρει και προκαταβολή για τη δουλειά που επρόκειτο να κάνει!

Από τις έρευνες, η Αντιτρομοκρατική βρήκε:

2 κάρτες μνήμης, με δύο αντάπτορες,
κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM,
πολυμηχάνημα – εκτυπωτής,
Tablet και 3 USB stick,
κινητό και κάρτα SIM,
ανταλλακτικά, αξεσουάρ και παρελκόμενα για Drone,
πλήθος από σακούλες, καλώδια, ζελατίνες πλαστικοποίησης και κλειδιά,
φωτογραφίες ταυτότητας του Γιάννη Μιχαηλίδη (Τοξοβόλος), ίδιες με αυτή που υπήρχε σε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας που είχε στην κατοχή του,
πλήθος από ρούχα (ανδρικά και γυναικεία) και παπούτσια.

Ταυτότητες… ξανά

Με την ανακοίνωση της αστυνομίας για τις έρευνες που οδήγησαν στο κρησφύγετο του “Τοξοβόλου του Συντάγματος”, δόθηκαν ξανά στη δημοσιότητα οι πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή των τριών συλληφθέντων στην Αγία Παρασκευή.

Με τον τρόπο αυτό, η αστυνομία ελπίζει πως ίσως κάποιος πολίτης που έχει πληροφορίες, να επικοινωνήσει με τις αρχές για πληροφορίες που ενδεχομένως να οδηγήσουν στη γιάφκα.

Οι ταυτότητες είναι του Γιάννη Μιχαηλίδη, με αριθμό ΑΒ 931807, που φέρεται να εκδόθηκε στις 22/07/2011 από το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, υπό στοιχεία Σαχτούρης Νικόλαος του Ιωάννη και της Μαρίας γεν. 23/10/1987 στον Πειραιά Αττικής, δημότης Πειραιά.

της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου με αριθμό ΑΕ 112238, που φέρεται να εκδόθηκε στις 18/02/2015 από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιουπόλεως, υπό στοιχεία Ζωή Λαμπίρη του Πέτρου και της Αθανασίας, γεν. 17/07/1989 στο Χολαργό Αττικής, δημότης Ηλιουπόλεως Αττικής και της Δήμητρας Ευδοξίας Βαλαβάνη, με αριθμό ΑΗ 763219, που φέρεται να εκδόθηκε στις 26/02/2017 από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, υπό στοιχεία Μαρίνα Πέτρου του Γρηγορίου και της Χριστίνας, γεν. 03-09-1996 στο Αμαρούσιο Αττικής, δημότης Αμαρουσίου Αττικής.

Η γιάφκα

Μέχρι στιγμής, πάντως, τα αποτελέσματα από την δημοσιοποίηση των πλαστών ταυτοτήτων του “Τοξοβόλου” και των δυο γυναικών συνεργών του, που για πρώτη φορά δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 31 Ιανουαρίου, δεν έχουν αποδώσει. Κανένας πολίτης ιδιοκτήτης διαμερίσματος δεν τηλεφώνησε στην Αντιτρομοκρατική προκειμένου να δώσει στοιχεία για την ενοικίαση ακινήτου με πλαστά στοιχεία και συγκεκριμένα μ’ αυτά που αναγράφονταν στις πλαστές ταυτότητες των συλληφθέντων.

Στην Αντιτρομοκρατική εκτιμούν πως το διαμέρισμα ασφαλείας, η γιάφκα, έχει νοικιάσει σε Αθήνα ή στην επαρχία, κάποιο ασύλληπτο μέλος της νέας οργάνωσης, που είναι άγνωστο στις Αρχές και ποτέ δεν τους απασχόλησε ούτε για τροχαία παράβαση.

Βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απολύμανσης του διαμερίσματος ασφαλείας από τα ασύλληπτα μέλη της νέας οργάνωσης και ουσιαστικά αυτό τρέχουν να προλάβουν στην Αντιτρομοκρατική, ώστε να αντλήσουν επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις