Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τον σκότωσαν για 30 ευρώ και ένα κινητό – Η Ομολογία – σοκ των δολοφόνων του θείου του Γιώργου Καραμέρου

Τον σκότωσαν για 30 ευρώ και ένα κινητό – Η Ομολογία – σοκ των δολοφόνων του θείου του Γιώργου Καραμέρου

Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους. Όπως αποδείχθηκε σκότωσαν τον θείο του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου για να αρπάξουν 30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι ληστές, ένας 31χρονος Αλγερινός και ένας 23χρονος Αιγύπτιος έπεσαν στα χέρια στης Αστυνομίας καθώς άφησαν πίσω τους δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη DNA. Τα στοιχεία σε βάρος τους ήταν αδιάσειστα και έτσι αναγκάστηκαν να ομολογήσουν ότι ήταν εκείνοι οι δράστες της δολοφονίας του θείου του Γιώργου Καραμέρου.
Ο άτυχος 65χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες στις 21 Αυγούστου. Ληστές των είχαν δέσει με μια ζώνη και στη συνέχεια τον στραγγάλισαν.
Δεν πέρασαν πολλές μέρες και ο ένας εκ των δύο διέπραξε κι άλλο έγκλημα. Επιχείρησε να κάνει μια ληστεία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Έπεσε όμως στα χέρια των αστυνομικών και έτσι υποβλήθηκε στην προβλεπόμενη δακτυλοσκόπιση.
Η έρευνα των αστυνομικών έδειξε ότι τα ίχνη του 31χρονου ταιριάζουν με εκείνα στο σπίτι του άτυχου 65χρονου στους Θρακομακεδόνες και έτσι οι Αστυνομικοί γρήγορα έφτασαν και στον 23χρονο συνεργό του.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις