Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τον σκότωσαν με πέντε μαχαιριές στο κέντρο της Αθήνας

νεκρός μαχαιριές

Σοκαριστική ήταν η εικόνα που αντίκρισαν οι περαστικοί τη νύχτα στην οδό Θεμιστοκλέους στο κέντρο της Αθήνας. Ένας νεαρός ήταν πεσμένος στο δρόμο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε δεχθεί πέντε μαχαιριές.

Ο νεαρός δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα. Οι πέντε μαχαιριές που δέχθηκε δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γιατρούς. Δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το αποτρόπαιο έγκλημα δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Ο 23χρονος είχε “φάκελο” στην Ασφάλεια καθώς είχε είχε προσαχθεί δυο φορές στο παρελθόν κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Οι αστυνομικοί ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση. Όλα δείχνουν ωστόσο ότι το έγκλημα οφείλεται σε κάποια οικονομική διαφορά του θύματος, ίσως από παράνομη δραστηριότητα.

Οι πληροφορίες του Newsit.gr μιλούν για δύο άτομα τα οποία διαπληκτίστηκαν με τον 23χρονο και στη συνέχεια τον χτύπησαν με μαχαίρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι Έλληνας υπήκοος, αλβανικής καταγωγής. Στο παρελθόν εκτός από τις δύο προσαγωγές μετά από επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων, φαίνεται ότι είχε εμπλακεί και σε υπόθεση με ναρκωτικά.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις