Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τουλουπάκη για τη διάρρηξη στο σπίτι της: “Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν”

Ελένη Τουλουπάκη
Φωτογραφία αρχείου

Η καθαρίστρια πήγε σήμερα το πρωί στο σπίτι και βρήκε την πόρτα παραβιασμένη. Η εισαγγελέας Διαφθοράς βρίσκεται σε διακοπές στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έκαναν άνω κάτω το γραφείο της.

Στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στην περιοχή της Ακρόπολης, πήγαν -σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ- αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ αναμένονται στο σημείο και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της εισαγγελέως, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει γίνει διάρρηξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα. Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κα Τουλουπάκη, η οποία επιστρέφει σήμερα από τις διακοπές της στην Κρήτη.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι δεν λείπουν απο το σπίτι υπολογιστές ή άλλες συσκευές αξίας. Το γραφείο της είναι άνω κάτω, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν κλαπεί φάκελοι υποθέσεων ή άλλα απόρρητα έγγραφα.

Η ίδια μιλώντας στις “Δικογραφίες” δήλωσε: “Έχω γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν”. Σύμφωνα με τα λόγια της κας Τουλουπάκη, η οικιακή βοηθός έπαθε σοκ από το θέαμα και δεν ξαναμπήκε στο σπίτι, αλλά παρέμενε στο δρόμο, μέχρι την έλευση της αστυνομίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ/ Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, dikografies

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις