Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρόμος στα Βόρεια Προάστια: 17χρονοι εισέβαλαν στο σπίτι ανήλικου για 50 ευρώ!

Τρόμος στα Βόρεια Προάστια: 17χρονοι εισέβαλαν στο σπίτι ανήλικου για 50 ευρώ!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (12.06.2021), με πρωταγωνιστές δύο ανήλικους οι οποίοι εισέβαλαν σε σπίτι στα βόρεια προάστια, προκειμένου να εισπράξουν οφειλή της τάξεως των 50 ευρώ από έναν 15χρονο!

Οι δύο 17χρονοι που γνώριζαν ότι από το σπίτι στα βόρεια προάστια απουσιάζουν οι γονείς του 15χρονου, μπήκαν σε αυτό και απείλησαν, χτύπησαν και έψαξαν όλους του χώρους προκειμένου να βρουν τα χρήματα που τους χρωστούσε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το θύμα στους αστυνομικούς, οι εισβολείς έψαξαν όλους τους χώρους του σπιτιού και προκάλεσαν ακόμα και ζημιές στην προσπάθεια τους να βρουν τα χρήματα που αναζητούσαν. Τελικά άρπαξαν 15 ευρώ κι ένα μπουκάλι σαμπάνιας.

Οι δράστες συνέχισαν τηλεφωνικώς να ενοχλούν τον 15χρονο, απειλώντας τον να τους δώσει 100 ευρώ που, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονταν, τους χρώσταγε.

Ο ανήλικος έντρομος ειδοποίησε τη θεία του η οποία έσπευσε το σπίτι που διαμένει ο 15χρονος με την οικογένεια του και του έδωσε το ποσό των 100 ευρώ. Τα χρήματα αυτά, κατόπιν εντολής των 17χρονων, το θύματα άφησε στο γραμματοκιβώτιο της σπιτιού του από όπου τα πήραν οι δράστες.

Όταν οι γονείς του άτυχου αγοριού επέστρεψαν στο σπίτι, πήγαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις