Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Τσαρλατάνος ζητούσε 150.000 ευρώ για να θεραπεύσει ανθρώπους από καρκίνο με νερό από τη Ρωσία

Τσαρλατάνος ζητούσε 150.000 ευρώ για να θεραπεύσει ανθρώπους από καρκίνο με νερό από τη Ρωσία

Ο εγκέφαλος της σπείρας είναι αρχαιοκάπηλος που είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, αλλά δεν έβαλε μυαλό και εξαπατούσε πονεμένους ανθρώπους που έπασχαν από καρκίνο, στους οποίους υποσχόταν πως θα τους γιατρέψει.

Νερό του Καματερού …από το “Ξανθό Γένος”, πωλούσε ένας απατεώνας, παλιός γνώριμος των Διωκτικών Αρχών, σε ανθρώπους που έπασχαν από βαριάς μορφής καρκίνου και τους έπειθε ότι το αυτό το θαυματουργό υγρό, που παρήχθη στα εργαστήρια γενετικής τις Ρωσίας, θα εξαφάνιζε ως δια μαγείας την ανίατη νόσο.

Ήδη έχουν συλληφθεί πέντε άτομα για αυτή την σοβαρή απάτη και μάλιστα οι τρεις από αυτούς πίστευαν πως είχαν συμπτώματα καρκίνου και τους έκανε καλά το νερό που τους πωλούσε έναντι χιλιάδων ευρώ ο απατεώνας οποίος στην κυριολεξία τους είχε μετατρέψει σε υποχείρια του.

Ο φερόμενος “εγκέφαλος” της σπείρας που εξάρθρωσε το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Στοιχείων της Ασφάλειας Αττικής, διαφεύγει την σύλληψη και πλέον διενεργούνται επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Η αφορμή για την εξάρθρωση της σπείρας ήταν η καταγγελία που έκανε στο Τμήμα Περιουσιακών στοιχείων της Ασφάλειας, ένας καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης οποίος έχει όγκο στο κεφάλι και δυστυχώς μέσα στην απελπισία του, στην κυριολεξία “πιάστηκε από τα μαλλιά του”, όπως λέει για το πνιγμένο ο θυμόσοφος Ελληνικός λαός και πίστεψε πως θα βρει την γιατριά του με το θαυματουργό νερό.

Η υπόθεση

Ο καταζητούμενος έβρισκε ανθρώπους που έπασχαν από βαριάς μορφής καρκίνου και τους έπειθε πως έχει φθάσει στα χέρια του μεταλλαγμένο θαυματουργό νερό από τα εργαστήρια Γενετικής της Ρωσίας, το οποίο εξαφανίζει την ασθένεια μόλις με τρεις δόσεις του θαυματουργού νερού.

Μάλιστα φαίνεται πως πολλοί συνάνθρωποι μας πίστεψαν τα παραμύθια του απατεώνα, οποίος εκμεταλλεύονταν την απελπισία τους και τους απέσπασε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, για να τους δώσει τρεις δόσεις του νερού που θα εξαφάνιζε το κακό και πλέον θα ήταν υγιείς.

Ένα από τα θύματα του απατεώνα, είναι και ο καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης οποίος εμαθε για το θαυματουργό νερό του “Καματερού από την Ρωσία”, από έναν γνωστό του με το οποίο έκαναν μαζί Σπάρταθλο με ποδήλατο.

Ο γνωστός λοιπόν του καθηγητή, οποίος μάλιστα διατηρεί κατάστημα με ποδήλατα σε παραλιακή περιοχή τις Αττικής, του είπε πως κάποια στιγμή ότι είχε αρχίσει να έχει συμπτώματα καρκίνου και έκανε εξετάσεις, πλην όμως ο θεός έριξε στο δρόμο του το κάτοχο του θαυματουργού νερού από τα εργαστήρια γενετικής της Ρωσίας και πια η αρρώστια είχε εξαλειφθεί.

Τότε ο καθηγητής του αποκάλυψε πως και ίδιος είχε σοβαρό πρόβλημα με όγκο στο κεφάλι και για το λόγο αυτό το είχε “ρίξει” στον αθλητισμό, προκειμένου να έχει μικρή και ποιοτική παράταση ζωής, από την ανίατη ασθένεια.

Ο καθηγητής τελικά ήλθε το περασμένο Μάρτιο σε συνεννόηση με τον απατεώνα, οποίος τον διαβεβαίωσε πως πράγματι πρόκειται για ένα προϊόν θαυματουργό, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εμπόριο μόλις το 2016, πλην όμως ο ίδιος επειδή έχει επαφές με διάφορες υπηρεσίες στην Ρωσία και έχει εξασφαλίσει μια ποσότητα του νερού η οποία όμως είναι πανάκριβη.

Από το περασμένο Μάρτιο μέχρι τώρα, ο αδίστακτος και συνάμα ανάλγητος απατεώνας, πήρε από το καθηγητή, σταδιακά, το ποσό των 95.000 Ευρώ, ενώ την περασμένη Κυριακή που θα συναντιούνται στην Χαλκίδα, προκειμένου να λάβει την τρίτη και τελική δόση του νερού, θα έδινε το ποσό των 55.000 Ευρώ.

Άλλωστε αυτή ήταν και η ταρίφα για τις τρεις δόσεις του νερού. 150.000 ευρώ τα οποία ήδη είχε πάρει από τρεις υποτίθεται θεραπευμένους καρκινοπαθείς τους οποίους μάλιστα είχε εντάξει στην σπείρα του ίσως εν αγνοία τους.

Η σύλληψη

Ο καθηγητής όλο αυτό το διάστημα, γιατριά δεν είδε, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στην Ασφάλεια όπου και προσημειώθηκε το ποσό που θα έδινε στους συνεργούς του απατεώνα.

Πράγματι οι συνεργάτες του απατεώνα πήγαν στο ραντεβού και μόλις παρέλαβαν το ποσό συνελήφθησαν από τους Αστυνομικούς που καραδοκούσαν.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, ο καταζητούμενος “εγκέφαλος” της σπείρας είναι παλιός αρχαιοκάπηλος, οποίος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα οι δυο κόρες του καταζητούμενου είναι γιατροί και βέβαια δεν γνωρίζουν το παραμικρό για την δραστηριότητα του πατέρα τους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε