Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βάρη: Νέα στοιχεία για την διπλή εκτέλεση των Σέρβων μαφιόζων

Βάρη: Νέα στοιχεία για την διπλή εκτέλεση των Σέρβων μαφιόζων

Νέα στοιχεία στα χέρια των αρχών για την διπλή εκτέλεση στην Βάρη.
Τι στοιχεία έφερε από την Σερβία κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.
Μέλη αντίπαλης συμμορίας των δυο εκτελεσθέντων ενεπλάκησαν σε επεισόδιο στην Γλυφάδα.

Ανοίγει εκ νέου ο φάκελος της περίεργης σύλληψης δυο Σέρβων με πλαστά διαβατήρια και όπλα στην Γλυφάδα. Πρόκειται για μια σύλληψη που είχε σημειωθεί 10 μέρες πριν την μαφιόζικη διπλή δολοφονία, σε ταβέρνα στην Βάρη, των δυο ανδρών από το Μαυροβούνιο. Το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που επέστρεψε από την Σερβία, έφερε στις βαλίτσες του νέα στοιχεία για τους δυο εξαφανισμένους οπλοφόρους, που είχαν οδηγηθεί τότε στο Αυτόφωρο και είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, οι δυο Σέρβοι με τα πλαστά Κροατικά διαβατήρια και τα όπλα με τον αποξεσμένο αριθμό παραγωγής, είναι καταζητούμενοι στην Σερβία και το Μαυροβούνιο, καθώς φέρονται ως μέλη συμμορίας στην πόλη Κότορ και συγκεκριμένα τις Καυκάσιας ομάδας που έχει εμπλακεί σε έναν αιματηρό πόλεμο με την συμμορία “Σκάλιαρι”. Την συμμορία δηλαδή που ανήκαν οι δυο Σέρβοι Μαφιόζοι, που εκτελέστηκαν από αγνώστους, στην ταβέρνα στην Βάρη!

Click4More Βάρη: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά το φονικό! Οι δράστες αποχωρούν με το αυτοκίνητο

Την συγκεκριμένη υπόθεση, την οποία είναι δυνατόν να συσχετίσουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών με την υπόθεση της Βάρης, είχε αποκαλύψει πρώτο το newsit.gr και μάλιστα την αμέσως επόμενη ημέρα τις μαφιόζικης διπλής δολοφονίας.

Πλέον και με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, είναι δυνατόν οι δυο Σέρβοι καταζητούμενοι να βρίσκονταν τελικά στην χώρα μας προκειμένου να εντοπίσουν τους δυο αντίπαλους μαφιόζους και να τους εκτελέσουν, εάν αυτό το σκέλος δεν αναλάμβανε άλλη ομάδα συνεργών τους που άλλωστε είναι και το πλέον πιθανό σενάριο.

Το χρονικό και το περίεργο περιστατικό σε μπαρ της Γλυφάδας

Κάτι παραπάνω από 10 ημέρες πριν την άγρια εκτέλεση των δυο Μαυροβούνιων Μαφιόζων σε ταβέρνα στην Βάρη, μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους, είχε σημειωθεί ένα περίεργο περιστατικό που στην συνέχεια αποκαλύφθηκε πως είναι δυνατόν να σχετίζεται με την εκτέλεση. Συγκεκριμένα, σε μπαρ της Γλυφάδας προκλήθηκε επεισόδιο μεταξύ των θαμώνων, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε φτάσει στο σημείο μια ομάδα ΔΙΑΣ. Οι τρεις από τους εμπλεκόμενους ωστόσο είχαν αποχωρήσει, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πραγματοποιήσουν αναζητήσεις στους γύρω δρόμους.

Τελικά εντόπισαν τρία άτομα τα οποία κρίθηκαν ύποπτα, με αποτέλεσμα να τα σταματήσουν για έλεγχο. Ο ένας από αυτούς πρόλαβε να πετάξει ένα αντικείμενο, όπως είπαν χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί και το οποίο δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Click4More Μέσα στην ταβέρνα του μακελειού στην Βάρη! Αυτοψία του newsit.gr στον τόπο του εγκλήματος!

Οι δυο από τους τρεις, αποδείχθηκε πως είχαν στην κατοχή τους πιστόλια στα οποία είχαν “ξύσει” τον αριθμό παραγωγής. Οι δυο ύποπτοι παρουσίασαν Κροατικά Διαβατήρια, τα οποία μάλιστα ήταν έγκυρα και αποδείκνυαν πως και οι δυο είχαν μπει νόμιμα στην χώρα μας. Οδηγήθηκαν την επομένη στο Αυτόφωρο, έπειτα από την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους και τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι, με την υποχρέωση να εμφανίζονται στο Τμήμα της περιοχής τους μια φορά το μήνα…κάτι βέβαια που ποτέ δεν έκαναν, καθώς …είχαν τους λόγους τους. Τα στοιχεία των δυο “Κροατών” μαζί με τ’ αποτυπώματα τους στάλθηκαν στην Europol, και σε λίγες ημέρες είχε φτάσει η απάντηση.

Οι δυο “Κροάτες” ήταν Σέρβοι με πλαστά στοιχεία, σε έγκυρα διαβατήρια και μάλιστα ήταν καταζητούμενοι για εμπόριο ναρκωτικών και απόπειρες ανθρωποκτονιών.

Το τοπίο ξεκαθάρισε όταν το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πήγε στην Σερβία, λαμβάνοντας στοιχεία για την μαφιόζικη διπλή εκτέλεση στην Βάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι Αστυνομικοί ζήτησαν στοιχεία και για τους δυο Σέρβους που είχαν εξαφανιστεί από την Γλυφάδα, για να ακούσουν έκπληκτοι τους Σέρβους συναδέλφους τους να τους λένε πως πρόκειται για άτομα που ανήκουν στην αντίπαλη συμμορία στο Κότορ του Μαυροβουνίου, και στην οποία ανήκαν οι δυο νεκροί Μαφιόζοι τις Βάρης.

Πλέον και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πληροφόρησης, η υπόθεση ερευνητικά λαμβάνει άλλες διαστάσεις, καθώς είναι δυνατόν να βρεθούν έντονα ίχνη των δραστών που εκτέλεσαν τους δυο Σέρβους Μαφιόζους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις