Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βάρκιζα: Το πολυτελές διαμέρισμα έκρυβε 135 κιλά κοκαΐνης

κοκαΐνη Βάρκιζα

– Ποσότητα “μαμούθ” ναρκωτικών εντόπισε η Δίωξη Ναρκωτικών σε πολυτελές διαμέρισμα στην Βάρκιζα
– Εντοπίστηκαν 135 κιλά κοκαΐνης και χρηματικό ποσό ενώ συνελήφθη ένας Σέρβος τον οποίον η αστυνομία παρακολουθούσε για μήνες
– Έρευνες στην Αττική για τον εντοπισμό ακόμη ενός ατόμου
– Από την προανάκριση προκύπτει ότι εμπλέκονται γνωστά ονόματα της Αθήνας

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην Βάρκιζα. Η Δίωξη Ναρκωτικών μετά από έρευνα συνέλαβε έναν άνδρα ενώ στο πολυτελές διαμέρισμα του επί της λεωφόρου Ποσειδώνος εντοπίστηκαν… 135 κιλά κοκαΐνης και ένα χρηματικό ποσό!

Πρόκειται για μία ποσότητα ρεκόρ… η αξία της οποίας φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.  Από την προανάκριση προκύπτει ότι εμπλέκονται και γνωστά ονόματα της Αθήνας ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο και γίνονται έρευνες στην Αττική.

κοκαΐνη

Τον είχαν στο στόχαστρο για μήνες

Ο εντοπισμός των ναρκωτικών έγινε μετά από πολύμηνη έρευνα και αξιοποίηση συγκεκριμένων πληροφοριών του σώματος δίωξης ναρκωτικών. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. Ο άνδρας που συνελήφθη οδηγήθηκε στην ασφάλεια για ανάκριση.

κοκαΐνη

Έκανε τη μεγάλη ζωή

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη είναι Σερβικής καταγωγής και όπως σας γράψαμε και παραπάνω ζούσε σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, το οποίο είχε νοικιάσει μέσω διαδικτύου, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, στην Βάρκιζα. Η κοκαΐνη ήταν μέσα στο σπίτι του Σέρβου που κανείς δεν υποψιαζόταν. Μάλιστα, ο άντρας έκανε και “μεγάλη ζωή” ενώ κυκλοφορούσε με πολυτελές αμάξι.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες ενώ η κατάθεση του Σέρβου ίσως ρίξει φως στην υπόθεση ώστε να εντοπιστούν και άλλα μέλη του κυκλώματος.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις