Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βιασμός στο Κολωνάκι με θύμα μια 30χρονη γυναίκα

Κηφισιά

Έναν εφιάλτη που θα απεύχονταν ακόμα και στο χειρότερο εχθρό της βίωσε μια 30χρονη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (20/6/2021). Ένας 45χρονος άνδρας που γνωρίστηκε μαζί της λίγε ώρες νωρίτερα την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του στο Κολωνάκι και την βίασε.

Η γυναίκα γνωρίστηκε με τον μετέπειτα βιαστή της το βράδυ του Σαββάτου (19/6/2021) σε ένα μαγαζί που δούλευε η 30χρονη. Εκεί οι δύο τους, αφού άρχισαν να συνομιλούν στη συνέχεια ήπιαν μερικά ποτά. Ο 45χρονος πρότεινε στην 30χρονη να συνεχίζουν τη διασκέδαση τους σε κάποια άλλο μπαρ. Η 30χρονη τον ακολούθησε στο Γκάζι. Εκεί αφού παρέμειναν για κάποια ώρα, ο 45χρονος της πρότεινε να πάνε στο σπίτι του στο Κολωνάκι, προκειμένου να πιουν ένα ποτό. H γυναίκα τον ακολούθησε. Εκεί ο 45χρονος μεταμορφώθηκε. Ο ευγενικός άνδρας, αφού κλείδωσε την πόρτα στη συνέχεια επιτέθηκε στη γυναίκα τη βίασε.

Η 30χρονη παρά το σοκ που υπέστη, κατάφερε να μαζέψει τα κομμάτια της και να αποδράσει από το σπίτι. Κατέβηκε στο δρόμο κι άρχισε να τρέχει. Ξαφνικά έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, όπου και ανέφερε στους αστυνομικούς τι είχε προηγηθεί.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 45χρονου στην οδό Καρνεάδη όπου και τον συνέλαβαν, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις