Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βικτώρια Καρύδα: Τα μάτια της «έλεγαν» τα πάντα για τον εφιάλτη από τον οποίο δεν «ξυπνά»

Βικτώρια Καρύδα

Η Βικτώρια Καρύδα έζησε ξανά την βραδιά της στυγνής εκτέλεσης του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. Η “συνάντηση” με τους κατηγορούμενους και οι μνήμες από την ονειρεμένη ζωή που μετατράπηκε σε έναν διαρκή Γολγοθά.

Μνήμες από την τραγική εκείνη νύχτα της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου του 2018 ξύπνησαν και πάλι την Τετάρτη, 01.07.2020, για την πανέμορφη Βικτώρια Καρύδα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Η Βικτώρια Καρύδα μπορεί να μην έριξε ούτε μια ματιά στους δυο κατηγορούμενους για την δολοφονία του άντρα της Γιάννη Μακρή…

Βικτώρια Καρύδα

Ωστόσο προσπάθησε να κρατήσει όσο μπορούσε την ψυχραιμία της, με τις σκηνές από το μοιραίο βράδυ να έχουν στοιχειώσει πλέον το μυαλό της.

Η σοκαριστική στιγμή της δολοφονίας

Η μοιραία βραδιά – Πώς έμαθε η Βικτώρια Καρύδα για την εκτέλεση

Και πώς να τις ξεχάσει άλλωστε, όταν την ώρα της δολοφονίας του εκείνη ως επαγγελματίας μοντέλο περπατούσε αγέρωχη πάνω στην πασαρέλα με δημιουργίες του αγαπημένου της οίκου μόδας Kathy Heyndels, για τις ανάγκες του εντυπωσιακού σόου της Athens Xclusive Designers Week που είχε στηθεί στο Ζάππειο.

Click4more: Bικτώρια Καρύδα: Η στιγμή που αντικρίζει τους δολοφόνους του Γιάννη Μακρή

Οι στιγμές που ακολούθησαν δεν περιγράφονται, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το πανέμορφο μοντέλο πληροφορήθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί έξω από το σπίτι της στη Βούλα από άντρες της ασφάλειας του συζύγου της, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα σχετικά. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η ξανθιά καλλονή έχασε την γη κάτω από τα πόδια της και από “βασίλισσα” της βραδιάς και της καρδιάς του Γιάννη Μακρή, μετατράπηκε στο πιο ανυπεράσπιστο πλάσμα του κόσμου. Πέταξε από πάνω της κάθε στοιχείο γκλαμουριάς και έτρεξε να προλάβει με την ελπίδα πως τα πάντα ήταν ένα κακό όνειρο, ένας στιγμιαίως εφιάλτης, που θα εξαφανιζόταν όταν θα έφτανε έξω από το σπίτι της.

Δεν ήταν ψέμα…

Μάταια όμως, αφού τα όσα είχε πληροφορηθεί ήταν 100% αλήθεια με την ίδια να είναι αναγκασμένη να αποχαιρετήσει έτσι βίαια τον άνδρα της ζωής της και πατέρα των δυο αγαπημένων της παιδιών. Από τότε και μέχρι σήμερα πρώτη μέρα της δίκης, η οποία διακόπηκε για τις 9 Ιουλίου, η θλίψη και ο πόνος είναι λες και έχουν φωλιάσει στο βλέμμα της, με την Βικτώρια Καρύδα να καταβάλλει προσπάθειες να δείχνει δυνατή για τα βλαστάρια της, καρπούς του παντοτινού της έρωτα για τον αδικοχαμένο επιχειρηματία.

Η “μαύρη” χρονιά για την Βικτώρια Καρύδα

Το 2018 αν και φαινόταν ως η πιο συναρπαστική χρονιά της επαγγελματικής της ζωής, καθώς με την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου “My Style Rocks” οι μετοχές της στο χρηματιστήριο της μόδας είχαν χτυπήσει κόκκινο, ωστόσο για τα προσωπικά της αποδείχτηκε άκρως σκοτεινή και μαύρη ως χρονιά για την εστεμμένη Super Star στα καλλιστεία του Playmate για το 2003.

Click4more: Δολοφονία Γιάννη Μακρή: “Σπάει” τη σιωπή του ο Βούλγαρος κατηγορούμενος

Ο Γιάννης Μακρής και η Βικτώρια Καρύδα γνωρίστηκαν στην Μύκονο το καλοκαίρι του 2010. Από τότε μέχρι και την φρικτή μέρα της δολοφονίας του ήταν αχώριστοι, ενώ καρποί του έρωτα τους είναι τα δυο τους παιδιά η Αλεξάνδρα και ο Αχιλλέας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στο εκκλησάκι της Santa Marina στη Μύκονο το 2016 με παρανυφάκια τα δυο του παιδιά. Το μοντέλο όπως έχει δηλώσει η μέρα του γάμου της ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, καθώς βρισκόταν ανάμεσα στον άντρα της και τα παιδιά τους. Δυστυχώς όμως λίγα χρόνια αργότερα η μοίρα ήθελε να γράψει το κοινό τους φινάλε με τα πιο μελανά λόγια, με την Βικτώρια να συνεχίζει την ζωή της, έχοντας τον Γιάννη Μακρή αντί στο πλευρό της όπως είχε συνηθίσει για πάντα στην καρδιά της.

*Του Θάνου Μακρογαμβράκη
Φωτογραφίες: Intime.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις