Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βίκυ Σταμάτη: Επιστροφή στη φυλακή με… ταξί! Ζήτησε διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Βίκυ Σταμάτη Άκης Τσοχατζόπουλος φυλακή διαζύγιο

– Τρεις άνδρες της ασφάλειας πήραν τη Βίκυ Σταμάτη από το σπίτι της στο Χαλάνδρι
– Με… ταξί τη μεταφέρουν στη φυλακή
– Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους δημοσιογράφους
– Νωρίτερα αρνούνταν να βγει από το σπίτι αν δεν έφευγαν οι δημοσιογράφοι
– Ανακοίνωσε ότι ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο: “Καταδικάστηκα δυο φορές άδικα, γιατί έχω το όνομά του”
– “Το κάνω για το παιδί μου”

Το δρόμο για την επιστροφή στη φυλακή πήρε ξανά, το μεσημέρι της Τετάρτης (01.11.2017) η Βίκυ Σταμάτη. Φρόντισε ξανά να δείξει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν. Αυτή τη φορά όχι με φωνές, αλλά υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο!

Δείτε τη στιγμή

“Ταμπουρώθηκε” και φώναζε!

Η Βίκυ Σταμάτη δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση μετά την απόφαση, σε δεύτερο βαθμό, που την καταδίκαζε ξανά για τις μίζες στα εξοπλιστικά και διέταζε την επιστροφή της στη φυλακή.

Τόσο χθες το απόγευμα όσο και το πρωί, η παρουσία των δημοσιογράφων έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι ήταν… κόκκινο πανί για τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Μάλιστα, όταν οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στο σπίτι για να την πάρουν και να τη συνοδεύσουν πάλι στη φυλακή, εκείνη αρνήθηκε να τους ακολουθήσει αν δεν έφευγαν οι δημοσιογράφοι! Κλείστηκε στο διαμέρισμά της και φώναζε ότι δεν θα έβγαινε, αν δεν έφευγαν!

Το ταξί και το… δάχτυλο

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την πείσουν να βγει από το σπίτι. Και να τους ακολουθήσει στο ταξί που την περίμενε στην αυλή του σπιτιού της. Με τα μαλλιά της πιασμένα πάνω και σκούρα ρούχα, η Βίκυ Σταμάτη εμφανίστηκε, συνοδεία των αστυνομικών.

Έφτασε στο ταξί που την περίμενε με ανοιχτή την πόρτα. Πριν μπει όμως, φρόντισε να σηκώσει το δεξί της χέρι και μαζί το… μεσαίο του δάχτυλο προς την πλευρά που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι.

Και έκανε αυτό…

Βίκυ Σταμάτη Άκης Τσοχατζόπουλος φυλακή διαζύγιο

Βίκυ Σταμάτη Άκης Τσοχατζόπουλος φυλακή διαζύγιο

Βίκυ Σταμάτη: Ζητάω διαζύγιο

Από νωρίς το πρωί, οι δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω από το σπίτι της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Χαλάνδρι. Περίμεναν μια της δήλωση για την απόφαση που τη στέλνει ξανά στη φυλακή. Αλλά εισέπραξαν μόνο… φωνές.

Η Βίκυ Σταμάτη απέφυγε τις δηλώσεις. Προτίμησε μέσα από το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί να γνωστοποιήσει τις επόμενες κινήσεις της. Η πρώτη, το διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2004 στο Παρίσι.

Μόλις μια μέρα αφού ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμαθε πως θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή, η σύζυγός του ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσουν. Να βάλει τέλος στο γάμο της με τον άνδρα «τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω».

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου»», αναφέρει αρχικά η Βίκυ Σταμάτη. Σπαράζει, τονίζει, για την απόφασή της. Αλλά σημειώνει πως «ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί».

Όπως τονίζει, όλα γίνονται για το ανήλικο παιδί τους. «Έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας».

Όλη ανακοίνωση της Βίκυς Σταμάτη

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή μου έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

Δείτε όλη την ανακοίνωση

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/11/stamati.pdf”]

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις