Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βίκυ Σταμάτη: Ουρλιαχτά και… επίθεση στους δημοσιογράφους, μέρα δεύτερη [pics, vids]

Βίκυ Σταμάτη

Μπορεί να μην είναι μια μέρα όπως οι προηγούμενες αλλά η Βίκυ Σταμάτη έτσι θέλει να συμπεριφέρεται. Σαν να μην πρόκειται να οδηγηθεί, ξανά, στη φυλακή.

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε και την Τετάρτη (01.11.2017) το πρωί ό,τι έκανε και κάθε άλλη μέρα. Σηκώθηκε, ετοίμασε τον γιο της και τον πήγε με τα πόδια στο σχολείο.

Η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος επίσης πρόκειται να επιστρέψει στη φυλακή, βγήκε από το σπίτι όπου μένει στο Χαλάνδρι, λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί.

Βίκυ Σταμάτη

Μαζί της, ο γιος της.

Γυρισμός και επίθεση από τη Βίκυ Σταμάτη

Έξω από το σπίτι της και σήμερα, όπως και χθες μετά την απόφαση του δικαστηρίου, δημοσιογράφοι που περίμεναν μια της δήλωση.

Αντ’ αυτού εισέπραξαν… επίθεση.

Το απόγευμα της Τρίτης (31.10.2017) η Βίκυ Σταμάτη εκνευρίστηκε τόσο πολύ που κάλεσε την αστυνομία. Σήμερα αρκέστηκε στο να βάλει τις φωνές προς τους δημοσιογράφους για να την… αφήσουν ήσυχη.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Σε δεύτερο βαθμό εκδικάστηκε η υπόθεση με τις μίζες για τα εξοπλιστικά. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η Βίκυ Σταμάτη, η Αρετή Τσοχατζοπούλου κι άλλοι δυο από τους συνολικά 16 καταδικασθέντες θα επιστρέψουν στη φυλακή.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αποφασίστηκε να γυρίσουν στη φυλακή οι: Άκης Τσοχατζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη, Αστέριος Οικονομίδης, Γιώργος Σαχπατζίδης και Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών είναι ο αρμόδιος για να ελέγξει το χρόνο παραμονής τους στις φυλακές και να αποφανθεί εάν οι κρατούμενοι πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου για την υφ´ όρων απόλυση. Κάτι που θα συμβεί τα επόμενα 24ωρα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κάποιοι εξ αυτών θα παραμείνουν για ελάχιστο διάστημα κρατούμενοι.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις