Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Βίλια: Συγκλονιστική μαρτυρία για την αιματηρή ληστεία στα ΕΛΤΑ

Βίλια: Συγκλονιστική μαρτυρία για την αιματηρή ληστεία στα ΕΛΤΑ

– Η ληστεία έγινε στις 8.30 το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια Αττικής
– Η γυναίκα είχε τον ρόλο τσιλιαδόρου – Βροχή έπεφταν οι πυροβολισμοί
– Η προσπάθεια των δραστών να μεταφέρουν με φορτηγό που πήραν από κάτοικο της περιοχής τον τραυματία συνεργό τους
– Βίντεο από τα σημεία των ερευνών όπου έχουν στηθεί μπλόκα
– Για την υπόθεση ενημερώνεται και η αντιτρομοκρατική!

Στο μικροσκόπιο και της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπει όλα όσα έγιναν το πρωί στα Βίλια Αττικής με την αιματηρή ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ένας από τους δράστες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, όλα έγιναν στις 08.30 το πρωί όταν τρία άτομα επιχείρησαν να ληστέψουν υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Ο διευθυντής ειδοποίησε την αστυνομία κάνοντας χρήση του ειδικού μπουτόν και άμεσα στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό. Ένας από τους αστυνομικούς ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές και μάλιστα δέχθηκε πυροβολισμούς όταν τον είδαν να κρατάει προτεταμένη την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα. Τότε εκείνος ανταπέδωσε τα πυρά τραυματίζοντας τον έναν από τους δράστες. Αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα και λόγω της διασποράς που έχουν τα σκάγια να τραυματίσθηκαν και οι άλλοι ληστές και γι’ αυτό γίνονται έλεγχοι και σε κέντρα υγείας της περιοχής. Πάντως, η διαφυγή των δυο από τους τρεις δράστες ήταν εντυπωσιακή αφού αρχικά προσπάθησαν κλέβοντας ένα φορτηγό να μεταφέρουν και τον τραυματισμένο συνεργό τους αλλά όταν δεν τα κατάφεραν εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα όσα έζησε το πρωί την ώρα της ληστείας στα Βίλια

Καρέ – καρέ περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησαν το πρωί όσοι βρέθηκαν κοντά στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ μια κάτοικος της περιοχής στο newsit.gr. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας ένας αστυνομικός ήρθε αντιμέτωπος με τρεις ληστές οι οποίοι επιχείρησαν να κλέψουν τα ΕΛΤΑ. Σύμφωνα με την ίδια έζησαν τρομακτικές στιγμές με τους πυροβολισμούς να πέφτουν βροχή, με τους ληστές να προσπαθούν να διαφύγουν αναγκάζοντας έναν οδηγό φορτηγού με την απειλή όπλου να βγεί από το όχημα του και να επιχειρούν ανεπιτυχώς να μεταφέρουν με αυτό τον τραυματισμένο συνεργό τους ο οποίος τελικά συνελήφθη από τις αρχές. Οι άλλοι δυο παραμένουν άφαντοι. Ελικόπτερα της αστυνομίας “χτενίζουν” την περιοχή για τον εντοπισμό τους.

Διαβάστε την συγκλονιστική μαρτυρία στο newsit.gr

«Κατευθυνόμουν προς τα εκεί. Άκουσα ανταλλαγή πυροβολισμών. Ένας αστυνόμος αντιμέτωπος με τους δυο ληστές. Μια γυναίκα τσιλιαδόρος ήταν στο αυτοκίνητο οδηγός. Οι ληστές πήραν μια σακούλα. Τους κυνήγησε ο αστυνομικός πήγαν να διαφύγουν και πρόλαβαν να διαφύγουν αλλά μετά τράκαραν με ένα φορτηγάκι εδώ στο χωριό. Οπότε χτύπησε άσχημα ο ένας από τους ληστές. Ακινητοποίησαν το φορτηγάκι με το όπλο έβγαλαν τον οδηγό από μέσα και φόρτωσαν και τον τραυματία τους προκειμένου να μπορέσουν να διαφύγουν. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει αυτός στην καρότσα ο τραυματίας τον οποίο μετέφεραν μετά κάπου με το ΕΚΑΒ. Οι άλλοι δυο που μπορεί να μην είναι μόνο δυο αλλά και παραπάνω, τον έναν τον κυνηγούν στο νεκροταφείο και η γυναίκα αγνοείται. Κάπου κινείται. Ήταν τρομακτικοί οι πυροβολισμοί που ακούγονταν. Δηλαδή εγώ κατέβαινα και άκουγα αυτό το μπαμ μπουμ! Πραγματικά τρελαθήκαμε. Ήταν τόσο κοντινά και τόσο τρομακτικό όλο αυτό που δεν καταλαβαίναμε τι γίνεται. Το σοκ ήταν μεγάλο. Και ήταν να φανταστείτε ο αστυνόμος ο ένας αντιμέτωπος με αυτούς τους δυο. Περιμένουμε να μας ανακοινώσουν αν τους έπιασαν. Κάνουν ελέγχους τώρα είναι και τα ελικόπτερα από πάνω», λέει στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην περιοχή και αναζητά τους ληστές έχοντας στήσει παντού μπλόκα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις