Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βίντεο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης

Βίντεο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης

Βίντεο από την εισβολή τους στο δημαρχείο της Ηλιούπολης έδωσαν οι Ρουβίκωνες. Στο βίντεο το οποίο έχουν επεξεργαστεί δείχνουν την είσοδό τους στο δημαρχείο και την αντιπαράθεση που έχουν με τον δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο. Στην ανακοίνωση που συνοδεύει το βίντεο μιλούν για προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από τον κ. Βαλασόπουλο και τα “συστημικά” όπως αποκαλούν ΜΜΕ.

Η εισβολή του Ρουβίκωνα έγινε νωρίς το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ηλιούπολης. Οι εισβολείς μπήκαν στο γραφείο του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου. Φτάνοντας μάλιστα στο γραφείο του Δημάρχου, σύμφωνα με πληροφορίες προπηλάκισαν και έσπρωξαν μια εκ των συνεργατών του όταν εκείνη προσπάθησε να τους αποτρέψει από το να μπουν μέσα στο γραφείο.

Ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος μιλώντας στο newsit.gr είπε ότι μια ομάδα 10 ατόμων εισέβαλλε στο δημαρχείο και υπήρξε ένταση με τον ίδιο αλλά και υπαλλήλους του δήμου. Όλα έγιναν σύμφωνα με τον δήμαρχο Ηλιούπολης στη μια παρα τέταρτο το μεσημέρι. Όπως είπε μια ομάδα 10 ατόμων ανέβηκε έξω από το γραφείο του. «Ακούγοντας τις φωνές βγήκα έξω από το γραφείο και εκείνοι με δική τους δήλωση είπαν ότι είναι από τον Ρουβίκωνα. Ανέβηκαν επάνω μπήκαν μέσα στο γραφείο και άρχισαν να λένε σε καταγγέλλουμε γιατί έχεις εργατικά ατυχήματα στο δήμο σου». Τους απάντησε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αν θέλετε να κουβεντιάσουμε για τα προβλήματα των εργαζομένων να καθίσουν να τα συζητήσουν.  Όταν είδε ότι δεν θέλουν να μιλήσουν είπε στην ιδιαίτερα του να πάρει την αστυνομία. «Μόλις άκουσαν αστυνομία άρχισαν να τρέχουν, τέτοια παλικάρια ήταν», λέει ο δήμαρχος.

Και συνεχίζει: «Τους απώθησαν, τους έβγαλαν από το δημαρχείο και έφυγαν τρέχοντας. Ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ αμέσως και η αστυνομία και η ασφάλεια και τους ψάχνουν να τους βρουν».

Δείτε το βίντεο του Ρουβίκωνα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις