Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από κλοπή μηχανής σε 20 δευτερόλεπτα

Βίντεο ντοκουμέντο από κλοπή μηχανής σε 20 δευτερόλεπτα

Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα κατάφεραν να κλέψουν τη μοτοσυκλέτα που είχαν εντοπίσει στις πρωινές αναγνωριστικές τους βόλτες.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν οκτώ παρά τέταρτο το πρωί της Κυριακής των  Βαΐων (25.04.2021), όταν μία κάμερα ασφαλείας απαθανάτισε ένα δίδυμο αθόρυβων κλεφτών να «χτυπάει» στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Οι δύο δράστες που κινούνται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, μόλις αντικρίζουν το σταθμευμένο μηχανάκι, αμέσως σταματούν το δίκυκλο στο οποίο επιβαίνουν. Όπως δείχνει το βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr με γρήγορα βήματα κινούνται προς τη λεία τους. Σε διάστημα τριών δευτερολέπτων θα σπάσουν την κλειδαριά του τιμονιού.

Ο ένας από αυτούς θα ανέβει στη σέλα και θα αρχίσει με τα πόδια του να σπρώχνει το μηχανάκι, ενώ ο δεύτερος θα επιστρέψει στο δίκυκλο με το οποίο έφτασαν στο σημείο.

Μετά από λίγα μέτρα το ένα μηχανάκι θα φτάσει δίπλα στο άλλο. Ο δράστης που βρίσκεται πάνω στο κλεμμένο δίκυκλο, θα πιάσει με το ένα του χέρι αυτό στο οποίο βρίσκεται ο συνεργάτης το οποίο έχει ξεκινήσει να αναπτύσσει ταχύτητα.

Έτσι η μοτοσυκλέτα που έχει κλαπεί, παρότι είναι με σβηστή τη μηχανή, θα αρχίσει να κινείται με την ταχύτητα του δικύκλου των δραστών οι οποίοι θα εξαφανιστούν.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr: 

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις