Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Βίντεο ντοκουμέντο πριν και μετά την φρικτή επίθεση που δέχτηκε η 34χρονη γυναίκα το πρωί στην Καλλιθέα, όταν άγνωστη της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και εξαφανίστηκε. Εικόνες από κάμερα ασφαλείας έχουν καταγράψει τι έγινε πριν και μετά την επίθεση.

Η 34χρονη γυναίκα έφτασε στην Καλλιθέα, όπου δουλεύει, περίπου στις 09:30 το πρωί. Πάρκαρε το αυτοκίνητό της και μπήκε προς την είσοδο του κτιρίου όπου εργάζεται. Εκεί είτε την περίμενε είτε την ακολούθησε η άγνωστη γυναίκα. Μια γυναίκα μαυροφορεμένη με μάσκα, όπως την περιέγραψε, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι.

Click4more Επίθεση με βιτριόλι: «Το παιδί μου πήγαινε στην δουλειά του και βρέθηκε στην εντατική», λέει στο newsit.gr ο πατέρας της

Την ώρα που η νεαρή γυναίκα έφτασε στο ασανσέρ του κτιρίου, η δράστης της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και εξαφανίστηκε. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας ήταν πως το κίνητρο για τη φρικτή επίθεση είναι προσωπικό. Περισσότερο φως θα πέσει όταν η 34χρονη μπορέσει να δώσει κατάθεση, καθώς νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στην Εντατική του νοσοκομείου Metropolitan. Η ζωή της δεν κινδυνεύει, όμως υπάρχει φόβος πως ίσως χάσει το ένα της μάτι.

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο φαίνεται το θύμα να καταφέρνει να φτάσει σε φαρμακείο που βρίσκεται κοντά στο σημείο της επίθεσης. Καταγράφεται η στιγμή που τυλιγμένη με μια πετσέτα από κοντινό κομμωτήριο (σ.σ. τα ρούχα της της τα έβγαλαν καθώς την έκαιγαν αφού είχε πέσει πάνω τους βιτριόλι) την μεταφέρουν υποβασταζόμενη στο ασθενοφόρο.

Δείτε το σοκαριστικό video

«Πετούσε τα ρούχα της γιατί την έκαιγαν» λέει ο μάρτυρας, που είδε την άτυχη 34χρονη με αίματα στο πρόσωπο από το βιτριόλι και παραμορφωμένη. «Μάλλον θα χάσει το μάτι της» εκτίμησε ο ίδιος.

Τα πρώτα λόγια

Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της, αφού από το βιτριόλι έχει σοβαρό έγκαυμα και στον αμφιβληστροειδή όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega ο Πάρης Μπουλές, διευθυντής επειγόντων του Metropolitan. Ο ίδιος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές όταν η 34χρονη έφτασε στο νοσοκομείο.

«Την παρέλαβα και ούρλιαζε. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Είδαμε ότι είχε γίνει επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Τα τραύματά της ήταν στο πρόσωπο, στον τράχηλο (σ.σ. στο λαιμό) και στα άνω άκρα της. Έχει άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή», τόνισε ο Πάρης Μπουλές, σημειώνοντας πως «είναι δύσκολη η κατάσταση για το μάτι αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Ο ίδιος μετέφερε τα πρώτα λόγια της άτυχης γυναίκας. Όταν τη ρώτησε αν η επίθεση ήταν εσκεμμένη, ώστε να κληθεί η αστυνομία, η κοπέλα υποφέροντας από τους πόντους, του είπε: «δεν ξέρω τι έγινε. Μια με μαύρα μου έριξε κάτι».

Σύμφωνα με τον κ. Μπουλέ, η 34χρονη δεν μπορούσε να μιλήσει καλά εξαιτίας των τραυμάτων της καθώς ήταν φρικτοί οι πόνοι της.

Δείτε τι δήλωσε

Τα σενάρια για τη φρικτή επίθεση

Το γεγονός πως η επίθεση στην 34χρονη έγινε με βιτριόλι και μάλιστα από άλλη γυναίκα (σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής πληροφορίες) οδηγεί την αστυνομία, σε πρώτη φάση, στην εκτίμηση πως ίσως πρόκειται για επίθεση λόγω προσωπικών διαφορών.

Περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η ίδια η 34χρονη όταν καταθέσει. Για την ώρα και καθώς η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στην Εντατική βαριά τραυματισμένη αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, οι αστυνομικοί περιμένουν το “πράσινο φως” των γιατρών για να της πάρουν κατάθεση.

Πέρα από το κίνητρο και ίσως την ταυτότητα της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η δράστης ακολουθούσε το θύμα ή αν είχε κρυφτεί μέσα στο κτίριο και περίμενε για να επιτεθεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις