Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βίντεο σοκ! Συμμορία ανηλίκων χτυπά με πρωτοφανή αγριότητα νεαρό για ένα κινητό στο Σύνταγμα

Βίντεο σοκ! Συμμορία ανηλίκων χτυπά με πρωτοφανή αγριότητα νεαρό για ένα κινητό στο Σύνταγμα

Σοκ προκαλεί βίντεο που έρχεται στο φως και δείχνει μια συμμορία ανηλίκων να επιτίθεται σε νεαρό προκειμένου να του αποσπάσει με τη βία το κινητό του.

Πρόκειται για εικόνες που έρχονται από το Σύνταγμα και αποτυπώνουν τη βιαιότητα με την οποία πραγματοποιούν την επίθεση στο θύμα τους τα μέλη της συμμορίας, που ήταν όλα ανήλικοι.

Η συμμορία χτυπά με πρωτοφανή αγριότητα έναν ανήλικο για να του αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο στην πλατεία Συντάγματος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα

Οπως αναφέρει η αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας δρούσαν το κέντρο της Αθήνας και κυρίως στην Πλατεία Συντάγματος, την Πλατεία Λαού, το Θησείο και άλλες περιοχές. Οι δράστες αρχικά συγκεντρώνονταν σε ομάδες σε διάφορα κεντρικά σημεία της Αθήνας, όπου εντόπιζαν τα υποψήφια θύματά τους επιλέγοντας σε πολλές περιπτώσεις ανήλικα άτομα.

Χρησιμοποιώντας απίστευτη βία και ιδιαίτερη σκληρότητα αφαιρούσαν από ανήλικους κυρίως κινητά τηλέφωνά, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα που είχαν στην κατοχή τους. Τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας λειτουργούσαν ως «τσιλιαδόροι» σε περίπτωση που εμφανιζόταν η αστυνομία να μπορέσουν να ξεφύγουν.

Να σημειωθεί πως η συμμορία είχε απασχολήσει την ελληνική Αστυνομία, η οποία πριν από ένα περίπου μήνα έφτασε στη σύλληψη των μελών της.

Μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 κινητά τηλέφωνα, σουγιάς – στιλέτο, χρήματα και περίπου 22 γραμμάρια κάνναβης. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας κατά συναυτουργία και εξακολούθηση, της επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και εξακολούθηση και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις