Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βιτριόλι: «Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ»! Νέοι διάλογοι σοκ της 35χρονης με την Ιωάννα

βιτριόλι

Νέοι διάλογοι, νέα πειστήρια πως η Ιωάννα έδειχνε διατεθειμένη να κάνει… ό, τι της ζητείτο για να είναι ήρεμη η 35χρονη σε σχέση με τον 40χρονο. “Baby χιλιόχρονη, υγεία εύχομαι” έλεγε στο θύμα η κατηγορούμενη λίγο πριν την επίθεση με το βιτριόλι!

Σε ακόμη ένα χειρουργείο υποβλήθηκε την Πέμπτη, 18.06.2020, η άτυχη Ιωάννα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο. Το κορίτσι έχει να διαχειριστεί, εκτός από την υγεία της -μετά την επίθεση με το βιτριόλι– και τις αποκαλύψεις για το πώς την παρακολουθούσε τους τελευταίους μήνες η κατηγορούμενη.

Το χειρουργείο της κράτησε δύο ώρες στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, εστίασε σε πρόσωπο και βλέφαρα. Ήταν το τέταρτο χειρουργείο για το κορίτσι. «Το χειρουργείο πήγε καλά. Η Ιωάννα ξύπνησε και όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Έχουμε όμως και άλλα χειρουργεία μπροστά μας» είπε η κ. Καλοφώνου η οποία προσπαθεί να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να αποκατασταθούν οι ζημιές από την επίθεση με το βιτριόλι…

Η Ιωάννα έχει μπροστά της πάνω από 20 χειρουργεία μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Ο άνθρωπος που στέκεται άγρυπνος φρουρός δίπλα στην Ιωάννα είναι η μητέρα της. Οι γιατροί την έχουν ενημερώσει ότι το κορίτσι της έχει μπροστά της έναν μαραθώνιο χειρουργείων για τα επόμενα δύο χρόνια.

βιτριόλι

35χρονη: «Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ»

Η Ιωάννα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η 35χρονη όταν την ευχαριστούσε για την κατανόηση σε μηνύματα στο messenger, λίγους μήνες μετά θα την παρακολουθούσε.

Click4more: Βιτριόλι: «Αν φύγει η λευκή μαγεία…» – Νέες χειρόγραφες σημειώσεις σοκ της 35χρονης

Της ζητούσε ως χάρη να διαγράψει από το Facebook τον 40χρονο και λίγους μήνες μετά φέρεται να οργανώνει την επίθεση με το βιτριόλι.

Η Ιωάννα μάλιστα έδειχνε διατεθειμένη να κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει την κατάσταση. Στο μυαλό της 35χρονης, ωστόσο, η κατάσταση έδειχνε μη αναστρέψιμη.

Ο χαρακτηριστικός διάλογος πριν την επίθεση με το βιτριόλι

Κατηγορούμενη: Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ.

Ιωάννα: Κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω.

Κατηγορούμενη: Συγγνώμη αν σε έφερε σε δύσκολη θέση.

Ιωάννα: Δεν μου έκανε κάτι, αν μου πεις εσύ ότι θέλεις να τον διαγράψω οκ τότε.

Κατηγορούμενη: Εγώ στο λέω ρε Ιωάννα μου, καταλαβαίνεις.

Ιωάννα: Οκ, τον διαγράφω no worries.

Κατηγορούμενη: Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις ρε αγάπη.

Ιωάννα: Όχι σου λέω καμία παρεξήγηση.

Κατηγορούμενη: Σ’ ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σου κορίτσι μου.

Δείτε το βίντεο

Με τρία GPS παρακολουθούσε την Ιωάννα πριν την επίθεση με το βιτριόλι

Επτά μήνες μετά η 35χρονη αρχίζει και παρακολουθεί την Ιωάννα. Βάζει όχι μία, αλλά συνολικά τρεις συσκευές GPS στο αυτοκίνητο της…

Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είχε στο συγκεκριμένο κομμάτι και κάποια βοήθεια. Ακόμη κι από άνθρωπο ο οποίος να μην είχε ιδέα τι σχεδίαζε η 35χρονη…

Όταν τελείωνε μάλιστα η μπαταρία στο ένα, λάμβανε ειδοποίηση στο κινητό της. Και ενώ φέρεται να έκανε όλα αυτά, συνέχιζε να ρωτά την Ιωάννα για τον 40χρονο και να δίνει ευχές για τα γενέθλια της Ιωάννας.

βιτριόλι

Κατηγορούμενη: Baby χιλιόχρονη, υγεία ευτυχία και πολλές χαρές εύχομαι.

Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ.

Κατηγορούμενη: Να σε ρωτήσω ρε συ αγάπη μου. Σίγουρα δεν σε έχει ξαναενοχλήσει ο άλλος;

Ιωάννα: Ναι βρε σίγουρα, γιατί ρωτάς; Πώς τα πάτε οι δυο σας;

Κατηγορούμενη: Έλα αγάπη είχα δουλειά τώρα το είδα. Όχι ρε συ, έτσι από απλή περιέργεια σε ρώτησα, όλα καλά.

Σοκαρισμένος ο 40χρονος – Απειλεί με μηνύσεις

Εν τω μεταξύ ο άνδρας που φέρεται να έγινε “μήλον της έριδος” εν αγνοία του, δηλώνει σοκαρισμένος με τα όσα έγιναν στην υπόθεση με το βιτριόλι. Απειλεί με μηνύσεις όλους όσοι ανήρτησαν τα στοιχεία του, ενώ στην κατάθεσή του έχει πει πως η Ιωάννα του έλεγε ότι “κάποια ανησυχεί για σένα” αλλά δεν πήγαινε καν το μυαλό του στην 35χρονη.

Πηγή: Star. / Alpha.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις