Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Βόλος: Έπιασαν τον 17χρονο δραπέτη που αναστάτωσε την πόλη

Βόλος: Έπιασαν τον 17χρονο δραπέτη που αναστάτωσε την πόλη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Διέφυγε από σωφρονιστικό κατάστημα της πόλης, έκλεψε μοτοσικλέτα, επέστρεψε έξω από τις φυλακές, πέταξε μέσα στον αύλιο χώρο συσκευασία με κάνναβη και αφού έγινε καπνός, διέπραξε ληστεία.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ένας 17χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της παραβίασης των περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο 17χρονος, επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, έριξε σε προαύλιο χώρο σωφρονιστικού καταστήματος της πόλης μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. Όπως εξακριβώθηκε, στις 6 Μαΐου έχοντας διαφύγει από το προαναφερόμενο σωφρονιστικό κατάστημα αφαίρεσε την προαναφερόμενη μοτοσικλέτα από σημείο της πόλης, ενώ μετά τη ρίψη της ναρκωτικής ουσίας και επιβιβαζόμενος σε αυτή, διέπραξε ληστεία.

Συγκεκριμένα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού, προσέγγισε έναν νεαρό, 21 ετών και τον εξανάγκασε να του παραδώσει μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω κινητό τηλέφωνο. Η μοτοσικλέτα και το κινητό τηλέφωνο αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: e-volos

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις