Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας μετά το φονικό – Πώς δολοφόνησε άγρια τα δύο αδέρφια (video)

Βόλος

«Παγωμένη» παρακολουθεί τις εξελίξεις η κοινωνία της Μακρινίτσας και του Βόλου από το άγριο φονικό, με θύματα δύο νεαρά αδέλφια το βράδυ της Δευτέρας, 05.04.2021.

Η Μακρινίτσα όπου και σημειώθηκε το άγριο αιματηρό επεισόδιο, θρηνεί για τα δύο αδέλφια, τον 30χρονο Γ. Τ. και την αδελφή, Κ. Τ. 28 ετών, η οποία ήταν και μητέρα ενός παιδιού μόλις δύο…

Στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος, εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν επίσημα στους οικείους τους ότι τα δύο αδέλφια είναι νεκρά. Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο νέων, που ήταν μπροστά το επεισόδιο με το μαχαίρωμα των παιδιών τους…

Δείτε την εικόνα από το νοσοκομείο

Βόλος

Βόλος: Το χρονικού του διπλού φονικού

Σύμφωνα με πληροφορίες του σύμφωνα με το taxydromos.gr, η νεαρή γυναίκα, ηλικίας 28 ετών, είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα, όπου βρίσκονταν ο αδελφός της. Στο σπίτι πήγε κάποια στιγμή ο σύζυγος της γυναίκας, με τον οποίο ήταν σε διάσταση. Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες και ποιες αιτίες διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του και τον αδελφό της και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέρνοντάς τους μαχαιριές σε σημεία του σώματός τους.

Click4more: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας στο Βόλο – Θρήνος για τα δύο αδέρφια – θύματα του φονικού

Το άγριο επεισόδιο κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του e-thessalia.gr μπήκε μέσα στο σπίτι κρατώντας ένα ξύλο για να αποτρέψει τον πρώην γαμπρό του, έφερε μαχαιριές σε ζωτικά όργανα, η μία εκ των οποίων κάτω από την καρδιά, και κατέληξε επί τόπου.

Η αδελφή του έφερε πολύ σοβαρές μαχαιριές και ήταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί έδωσαν μάχη στο νοσοκομείο για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν…

Η οικογένεια φέρεται να είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του δράστη για να μην μπορεί να πλησιάσει το σπίτι. Συγγενείς των δύο παιδιών αναφέρουν ότι ο δράστης μπήκε μέσα στο σπίτι αποφασισμένος να σκοτώσει.

Ανθρωποκυνηγητό!

Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό ώστε να τον συλλάβουν. Τελικά ο φερόμενος ως δράστης της διπλής δολοφονίας συνελήφθη περίπου στις 9.30 το βράδυ, στην περιοχή μεταξύ Αγίου Βλασίου και Λεχωνίων.

Δείτε το βίντεο του thenewspaper από το σημείο της τραγωδίας:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις