Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόμβα στο Κολωνάκι: Τι “βλέπει” η Αντιτρομοκρατική για την ανάληψη ευθύνης

βόμβα στο Κολωνάκι
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Τα πρώτα συμπεράσματα βγάζει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά την ανάληψη ευθύνης από συγκεκριμένη οργάνωση για την βόμβα στο Κολωνάκι.

Όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr, με κείμενο σε ιστοσελίδα, ομάδα αναρχικών που υπογράφει ως «Εικονοκλαστική Σέχτα» ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στο Κολωνάκι.

Οι εξελίξεις για την βόμβα στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, από τα πρώτα συμπεράσματα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας προκύπτει ότι πρόκειται για πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση.

Οι Αρχές… κοίταξαν το αρχείο τους για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει και άλλη “υπογραφή” σε χαμηλότερης ή υψηλότερης βαθμίδας εμπρηστική ενέργεια, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, παρόλο που η ίδια η οργάνωση αναφέρει στην ανάληψη ευθύνης για την βόμβα στο Κολωνάκι πως η δράση της “μετρά” ήδη έναν χρόνο.

Τις Αρχές προβληματίζει, πάντως, έντονα η αναφορά της οργάνωσης πως δεν περίμεναν να είναι τόσο χαμηλής ισχύος η έκρηξη. Αλλά και το ότι αυτή τους η ενέργεια θα είναι “οδηγός” για το μέλλον.

Κάτι που ουσιαστικά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η οργάνωση να κατασκευάσει κάποια στιγμή στο μέλλον έναν πιο ισχυρό εκρηκτικό – εμπρηστικό μηχανισμό, ικανό να αφήσει πίσω του θύματα…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις