Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βρήκαν 100 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά – Κρυμμένα σε κοντέινερ με μπανάνες

Βρήκαν 100 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά – Κρυμμένα σε κοντέινερ με μπανάνες

Το κοντέινερ από το Εκουαδόρ έκρυβε ξανά κοκαΐνη. Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λιγότερο των δυο εβδομάδων ακόμη ένα ναρκοφορτίο βρέθηκε στον Πειραιά.

Και δεν ήταν ούτε ένα ούτε δυο τα κιλά της κοκαΐνης που βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (04.03.2021) σε κοντέινερ με μπανάνες στον Πειραιά: 100 κιλά κοκαΐνη βρήκαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης της Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής και με την συμμετοχή του Γ’ Τελωνείου και του Λιμενικού Σώματος. 

Τα 100 κιλά κοκαΐνης, χωρισμένα σε πακέτα, είχαν κρυφτεί σε διπλά τοιχώματα που είχαν δημιουργηθεί στο κοντέινερ που μετέφερε μπανάνες από το Εκουαδόρ.

Click4more Κοκαΐνη 400 κιλών «κρυβόταν» σε μικρό εγκαταλελειμμένο αεροπλάνο

Το φορτίο είχε ξεκινήσει από τον Ισημερινό με τελικό προορισμό τον Πειραιά. Εδώ και καιρό στις αρχές είχε φτάσει η πληροφορία ότι οι μπανάνες θα είχαν και… κοκαΐνη και επί μέρες υπήρχε παρακολούθηση του σημείου όπου βρισκόταν το κοντέινερ.

Από τη στιγμή που κανείς δεν πήγε να παραλάβει το φορτίο, αποφασίστηκε να γίνει επιχείρηση και να ανοιχθεί το κοντέινερ.

Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο φορτίο με κοκαΐνη που φτάνει στην Ελλάδα μέσα σε κοντέινερ με μπανάνες τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Και την προηγούμενη φορά, το κοντέινερ με τα ναρκωτικά είχε φτάσει στον Πειραιά από το Εκουαδόρ.

Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το την ΕΛ.ΑΣ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις