Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι βρήκαν στο διαμέρισμα των Σέρβων που εκτελέστηκαν στη Βοσκοπούλα

Τι βρήκαν στο διαμέρισμα των Σέρβων που εκτελέστηκαν στη Βοσκοπούλα

Διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο είχαν νοικιάσει οι δυο Σέρβοι, θύματα της δολοφονικής επίθεσης που έγινε στις 19 Ιανουαρίου στην ταβέρνα “Βοσκοπούλα” στη Βάρη. Οι αρχές αναζητούν και δεύτερο διαμέρισμα των θυμάτων. 

Το διαμέρισμα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένα από τα διαμερίσματα που είχαν νοικιάσει οι δυο Σέρβοι που εκτελέστηκαν στη Βάρη. Τον εντοπισμό του διαμερίσματος είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες tovima.gr.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής προκύπτει ότι το διαμέρισμα στη Παλαιό Φάληρο είναι «καθαρό». Δεν έχουν βρεθεί ούτε όπλα ούτε ναρκωτικά ούτε και χρήματα, αλλά μόνο προσωπικά αντικείμενα και ρούχα.

Click4more: Αποκλειστικό! Καρέ – καρέ η μαφιόζικη εκτέλεση της Βάρης – Η αγωνία των θαμώνων – Τα κλάματα των παιδιών και το νεύμα των εκτελεστών λίγο πριν πατήσουν την σκανδάλη

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη. Περισσότερο φως θα ρίξουν οι εξετάσεις που θα γίνουν από τα ειδικά εργαστήρια για DNA και αποτυπώματα.

Η δολοφονία στη Βοσκοπούλα 

Ήταν Κυριακή 19 Ιανουαρίου όταν οι δυο Σέρβοι, όπως συνήθιζαν, είχαν πάει για φαγητό στη γνωστή ταβέρνα στα Βλάχικα της Βάρης. Την ώρα που έτρωγαν μαζί με τις οικογένειές τους και ενώ δεν είχαν πάρει τα μέτρα ασφαλείας που συνήθιζαν, τους πλησίασαν τέσσερις εκτελεστές και τους σκότωσαν μπροστά στα έντρομα μάτια των οικογενειών τους, των υπαλλήλων του μαγαζιού και θαμώνων. 

Οι δράστες έφτασαν στην ταβέρνα λίγα λεπτά πριν από τις 19:00, με μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο, τύπου Jeep. Σύμφωνα με τα βίντεο ντοκουμέντο, στοιχεία των οποίων είχε αποκαλύψει το newsit.gr, το ρολόι έδειχνε 6:36 μ.μ όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε με alarm έξω από την είσοδο της ταβέρνας στα Βλάχικα.

Click4More Βάρη: Ο… ματωμένος Μίτος της Αριάδνης! Τα ναρκωτικά και οι μαφιόζικες εκτελέσεις

Τέσσερις άνδρες κατέβηκαν από το πολυτελές αυτοκίνητο φορώντας κασκόλ με τα οποία κάλυπταν το κάτω μέρος των προσώπων τους. Μπήκαν στο μαγαζί από την κεντρική είσοδο χωρίς να κινήσουν υποψίες, σαν πελάτες.

Οι δύο από αυτούς πλησίασαν το τραπέζι – στόχο τους, ενώ οι άλλοι δυο παρέμειναν κοντά στην είσοδο.

Κάνοντας μεταξύ τους ένα νεύμα, οι εκτελεστές έβγαλαν τα όπλα και πυροβόλησαν τον Ιγκόρ Ντέντοβιτς στο μέτωπο και στη συνέχεια τον Στεβάν Σταμάτοβιτς.

Οι δυο Σέρβοι ανήκαν στη μαφιόζικη φατρία που αποκαλείται «Σκάλιαρι» και μάλιστα ήταν ηγετικά στελέχη της.

Για τον Ίγκορ Ντέντοβιτς εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για απόπειρα δολοφονίας, που εξέδωσαν οι αρχές του Μαυροβουνίου το 2016. 

Η λεγόμενη «Σκάλιαρι» είναι μια από τις δύο ισχυρές εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στο Μαυροβούνιο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις