Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Βροχή” πυροβολισμών στα Ιωάννινα! Νεκρός διακινητής ναρκωτικών, ένας τραυματίας αστυνομικός

“Βροχή” πυροβολισμών στα Ιωάννινα! Νεκρός διακινητής ναρκωτικών, ένας τραυματίας αστυνομικός
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

– Συμπλοκή Αλβανών κακοποιών με αστυνομικούς, κοντά στην Βήσσανη Πηγωνίου, στα Ιωάννινα
– Ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ
– Οι Αλβανοί κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή, ενώ στο σημείο έχουν εγκαταλείψει σάκους με περίπου 100 κιλά ναρκωτικά!

Συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κακοποιών και αστυνομικών, σημειώθηκε κοντά στην Βήσσανη Πωγωνίου, στα Ιωάννινα, περίπου στις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αλβανοί μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών- χασίς και ηρωίνης, ενώ ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να ελέγξουν την ομάδα των Αλβανών, δέχθηκαν “βροχή” πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να απαντήσουν στα πυρά.
Από την ανταλλαγή πυροβολισμών, ένας Αλβανός έπεσε νεκρός και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Οι άλλοι τέσσερις συνεργοί του έχουν τραπεί  σε φυγή και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την  σύλληψη τους. Στο σημείο, οι Αλβανοί κακοποιοί έχουν εγκαταλείψει και σάκους με περίπου 100 κιλά ναρκωτικά. Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο καλάσνικοφ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Αστυνομία Ηπείρου «γύρω στις 18.00 κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για υπόθεση ναρκωτικών και μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών,τραυματίστηκε θανάσιμα ένας αλλοδαπός δράστης και αμυδρά ένας αστυνομικός».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ/ Με πληροφορίες από epirusgate, epiruspost

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις