Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χειροπέδες σε 31χρονο για δολοφονία 33χρονου το 2019 στα Πατήσια

Χειροπέδες σε 31χρονο για δολοφονία 33χρονου το 2019 στα Πατήσια
ΦΩΤΟ Αρχείου

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για δολοφονία 33χρονου, επίσης, αλλοδαπού τον Δεκέμβριο του 2019 στα Πατήσια. Ο 31χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (13.02.2021) στον Άγιο Ελευθέριο Αττικής.

Στην επιχείρηση σύλληψης του 31χρονου έλαβαν μέρος αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την ανθρωποκτονία 33χρονου αλλοδαπού που είχε γίνει στις 9 Δεκεμβρίου 2019 σε καφετέρια στα Πατήσια.

Επιπλέον, σε βάρος του 31χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της αρπαγής, ληστείας, κλοπής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί Όπλων.

Click4more: Πατήσια: Άνοιξε πυρ εναντίον τους και τον κατέσφαξαν!

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας που είχε γίνει τότε, μαζί με δύο ακόμα Αφγανούς, τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι, ενώ επιπλέον είχαν πυροβολήσει τον 33χρονο με πιστόλι, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού μέσα στην καφετέρια.

Οι δύο από τους δράστες είχαν συλληφθεί λίγο μετά το έγκλημα, ενώ ο 31χρονος αναζητείτο και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις