Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χειροπέδες σε διαρρήκτες στον Κολωνό – Πιάστηκαν στα… πράσα για δεύτερη φορά

Χειροπέδες σε διαρρήκτες στον Κολωνό – Πιάστηκαν στα… πράσα για δεύτερη φορά

Μόλις ένας μήνας πέρασε από την σύλληψή τους και μάλιστα επ’ αυτοφώρω σε κατάστημα εστίασης όπου είχαν αδειάσει το χρηματοκιβώτιο. Σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθησαν εκ νέου από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς είχαν κάνει πάλι διάρρηξη σε κατάστημα αυτή την φορά στο Κολωνό.

Πρόκειται για δύο Ρομά 18 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν συλληφθεί και πριν από περίπου ένα μήνα, επίσης για διάρρηξη και μάλιστα διαπιστώθηκε πως κινούνταν με κλεμμένο από την Κηφισιά, αυτοκίνητο.

Σήμερα τα ξημερώματα, αυτή την φορά στον Κολωνό στην Λ. Αθηνών, οι δύο διαρρήκτες είχαν “μπουκάρει”, σε κατάστημα γρήγορου φαγητού και είχαν αδειάσει το ταμείο, όταν διερχόμενος πολίτης ειδοποίησε το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης.

Άμεσα και με συντονισμό από το κέντρο έφτασε στο σημείο περιπολικό και δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας “Ζ”, οι οποίοι έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν ένα αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο άτομα.

Αμέσως οι αστυνομικοί, με συγκεκριμένες κινήσεις κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να διαπιστώσουν πως πρόκειται για τους διαρρήκτες που έψαχναν, καθώς είχαν στην κατοχή τους τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία.

Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη για τους Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ήλθε όταν χτύπησαν τα ονόματα των συλληφθέντων στο τερματικό, με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν πως πρόκειται για παλιούς γνώριμους και μάλιστα από το πρόσφατο παρελθόν.

Επρόκειτο λοιπόν για δύο Ρομά που πριν από περίπου ένα μήνα είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω σε κατάστημα στο κέντρο των Αθηνών να έχουν αδειάσει το χρηματοκιβώτιο. Τότε είχαν συλληφθεί τέσσερα άτομα, τα οποία όμως αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, μέχρι την τακτική δικάσιμο και βέβαια οι δύο από αυτούς ξεκίνησαν να κάνουν την δουλειά που γνώριζαν καλά… τις διαρρήξεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις