Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Χειροπέδες σε γνωστό Dj για εμπόριο ναρκωτικών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διάσημος Dj της Μυκόνου και του Κολωνακίου έπεσε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς είχε στην κατοχή του ποσότητες κοκαΐνης τις οποίες διακινούσε στις …καλές γειτονιές της Αθήνας.

Πρόκειται για έναν 30χρονο, οποίος είχε στην κατοχή του 30 γραμμάρια καθαρής κοκαΐνης, και μάλιστα λίγο πριν την σύλληψη του είχε πουλήσει 3 γραμ. κόκα σε επιχειρηματία από την Αρκαδία, ενώ στην συνέχεια είχε κλείσει ραντεβού στο Κολωνάκι για να πουλήσει άλλα δυο γραμμάρια, σε ιδιοκτήτη καταστήματος στην περιοχή.

Ο 30χρονος είναι διάσημος Dj στην σκηνή του Ελληνικού Χιπ Χοπ, αλλά και στα νεανικά Ποπ συγκροτήματα, καθώς έχει κάνει πολλές δουλειές με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες.

Μάλιστα τα Καλοκαιρινά του πάρτι στη διάσημη παραλία τις Μυκόνου «Super paradise» έχουν αφήσει εποχή, ενώ στα μπαρ και τα κλαμπ του Κολωνακίου είναι πρώτη φίρμα.

Η σύλληψη του έγινε έπειτα από πληροφορίες που είχε η Δίωξη Ναρκωτικών, για έναν γνωστό Dj που διαμένει στην περιοχή τις Ν. Σμύρνης, και διακινεί ποσότητες κοκαΐνης, μόνο σε …εκλεκτούς πελάτες με «βαρύ» πορτοφόλι.

Έπειτα από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης, εντόπισαν το ύποπτο άτομο και άρχισαν να το παρακολουθούν, με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν την παράνομη δραστηριότητα του καθώς την ημέρα της σύλληψης του είχε επισκεφθεί το σπίτι του γνωστός επιχειρηματίας της Αρκαδίας, ιδιοκτήτης πολυτελούς κέντρου διασκέδασης στην περιοχή, ενώ στην συνέχεια είχε κλείσει ραντεβού επίσης με γνωστό Κολωνακιώτη, προκειμένου να τον προμηθεύσει και αυτόν με την «άσπρη σκόνη των Ίνκας».

Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, περίπου 30 γραμμάρια κοκαΐνης και μάλιστα υψηλής καθαρότητας, ενώ εκτιμάται από τους Αστυνομικούς της Δίωξης που ασχολήθηκαν με την περίπτωση του πως είχε μεγαλύτερη ποσότητα στα χέρια του την οποία όμως πρόλαβε να διακινήσει στους πελάτες του.

Παράλληλα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Newsit» στο κινητό του τηλέφωνο, ο γνωστός Dj είχε τους τηλεφωνικούς αριθμούς γνωστών καλλιτεχνών, τόσο του Λαϊκού όσο και του έντεχνου πενταγράμμου.

Ο 30χρονος έχει ήδη παραπεμφθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών και του ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Διαβάστε επίσης:

Στο σκαμνί ένας γιατρός και τέσσερις φαρμακοποιοί για πλαστές συνταγές

Πάτρα: Πήραν τις τράπεζες με τη σειρά για να καταστρέψουν τα ΑΤΜ

Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις εντός του ΑΠΘ – Τους ”τσάκωσαν” με ποσότητες χασίς!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε