Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χειροπέδες σε εφοπλιστή και τον γιο του που έγινε γνωστός από ριάλιτι

Χειροπέδες σε εφοπλιστή και τον γιο του που έγινε γνωστός από ριάλιτι

Τα έβαλαν με αστυνομικούς, τους χτύπησαν και κατέληξαν στο κρατητήριο ο γνωστός εφοπλιστής και ο γιος του που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσω ριάλιτι.

Ο εφοπλιστής και ο γιος του διασκέδαζαν μαζί με μια φίλη τους στην περιοχή της πλατείας Θεάτρου στην Πειραιά. Η φίλη τους είχε μαζί της και τον σκύλο της, τον οποίο ωστόσο προτίμησε να αφήσει μέσα στο αυτοκίνητό της. Κάποιος διερχόμενος είδε ότι τον σκύλο που ήταν ανήσυχος και ενημέρωσε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στην οδό Φίλωνος και, όπως ισχυρίζονται, όταν εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του σκύλου μαζί με τον εφοπλιστή και τον γιο του επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά.

Λένε μάλιστα ότι ο εφοπλιστής και ο γιος του τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάνε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Αποτέλεσμα της συμπλοκής με τους αστυνομικούς ήταν να συλληφθεί ο εφοπλιστής, ο γιος του και η φίλη τους και να καταλήξουν στο κρατητήριο, απ’ όπου σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να απολογηθούν…

Ο 62χρονος εφοπλιστής και ο 31χρονος γιος του κατηγορούνται για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ η 47χρονη για αντίσταση κατά της Αρχής και για παράβαση του νόμου προστασίας περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις