Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Χειροπέδες σε σπείρα που διακινούσε ηρωίνη και κάνναβη στην Αττική [pics]

Χειροπέδες σε σπείρα που διακινούσε ηρωίνη και κάνναβη στην Αττική [pics]

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ακόμη ένα κύκλωμα ναρκωτικών που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση στο Ίλιον και τους Θρακομακεδόνες, τρεις Αλβανοί, ηλικίας 28, 36 και 51 ετών, μέλη της σπείρας, καθώς και ένας 33χρονος συνεργός τους από την Αρμενία.

Στην κατοχή των συλληφθέντων και από έρευνες που διενεργήθηκαν σε διάφορους χώρους και οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα ηρωίνης βάρους 1.295,8 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 480 γραμμαρίων και τρεις ζυγαριές ακριβείας. Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε μεταλλική κολώνα στον προαύλιο χώρο οικίας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε νοθευτική σκόνη βάρους 6.300 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

“Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 1-3-2018, μετά από ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση στο Ίλιον και στους Θρακομακεδόνες, τρείς (3) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28, 36 και 51 ετών, μέλη της σπείρας. Από την περαιτέρω έρευνα, εξακριβώθηκε ότι συνεργός των ανωτέρω ήταν και ένας 33χρονος υπήκοος Αρμενίας, ο οποίος συνελήφθη στις 12-2-2018. (Σχετικό το από 14-2-2018 Δελτίο Τύπου).

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την εγκληματική δράση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, επετεύχθη μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης στοιχείων, εξακρίβωσης χώρων, στοιχείων ατόμων και δημιουργίας ατομικού προφίλ, ο εντοπισμός των ανωτέρω δραστών ενώ πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση καθώς οι χώροι απόκρυψης και νόθευσης των ναρκωτικών.

Στην κατοχή τους καθώς από έρευνες σε χώρους και οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Ποσότητα ηρωίνης βάρους -1.295,8- γραμμαρίων
-Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -480- γραμμαρίων
-Σκόνη άγνωστης σύνθεσης βάρους -6.300- γραμμαρίων
-Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
-Τρείς (3) ζυγαριές ακριβείας
-Το χρηματικό ποσό των -600-ευρώ
-Μία (1) μεταλλική πρέσα
-Οκτώ (8) ξύλινα καλούπια και ένα (1) κόσκινο
-Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα

Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε μεταλλική κολώνα στον προαύλιο χώρο οικίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε νοθευτική σκόνη βάρους -6.300- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις