Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή: Έτσι έγιναν οι συλλήψεις! Απίστευτες αποκαλύψεις για το 2013 (video)

Χρυσή Αυγή

Είναι Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου του 2013. Είναι η μέρα που η Χρυσή Αυγή θα δει τον αρχηγό της και τα ηγετικά της στελέχη να συλλαμβάνονται με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση!

Επτά χρόνια μετά, η Χρυσή Αυγή είναι και με την βούλα της Δικαιοσύνης εγκληματική οργάνωση, ωστόσο λεπτομέρειες από το βράδυ των συλλήψεων φέρνει σήμερα στο “φως” ο Ant1.

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός αποκαλύπτει πως η εντολή για την σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων μελών της -τότε- Κοινοβουλευτικής Ομάδας δόθηκε από το λόμπι ενός κεντρικού ξενοδοχείου στην Αθήνα!

Click4more: Δίκη Χρυσής Αυγής: Ενστάσεις από την Πολιτική Αγωγή – «Οι διακοπές δεν έχουν συγκεκριμένη αιτιολόγηση»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, νυχθημερόν για μία εβδομάδα βρισκόταν στον Άρειο Πάγο ο αντιεισαγγελέας Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος έκανε την έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος είχε μια τυχαία συνάντηση με δημοσιογράφους, ντυμένος… casual και είπε στους δημοσιογράφους: “Παιδιά, πηγαίνετε για ύπνο, δεν θα γίνει τίποτα“!

Έμελλε όμως να γίνει ακριβώς το αντίθετο. Και η αρχή του τέλους για το νεοναζιστικό μόρφωμα.

Η Χρυσή Αυγή και η εντολή… από το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας

Εκείνη την ώρα, λοιπόν, ο Βουρλιώτης είχε… σχεδόν υπογράψει το πόρισμά του με το οποίο ζητούσε να διωχθεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

Click4more: Τέλος από τη Βουλή η Ζαρούλια – Είχε καταθέσει ψευδή βεβαίωση και τώρα… εισαγγελέας

Λίγες ώρες αργότερα, ξημερώματα πια, στο ξενοδοχείο δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον επικεφαλής της αστυνομίας. Εκείνος του ζητά να μιλήσουν και μεταβαίνει στο ξενοδοχείο με τον επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής. «Μουδιασμένοι» από την σοβαρότητα της κατάστασης, του ζητούν κάτι… ασυνήθιστο.

Να γράψει πάνω στο πόρισμα, με το οποίο διέταζε τις συλλήψεις, ένα – ένα τα ονόματα όσων επρόκειτο να συλληφθούν, παρότι από το πόρισμα όλα αυτά προέκυπταν ξεκάθαρα.

Ο κ. Βουρλιώτης πήρε το στιλό κι έγραψε ένα – ένα τα ονόματα.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Δείτε το ρεπορτάζ

Πηγή: Ant1.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις