Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή: Παρούσα η Μάγδα Φύσσα!

Χρυσή Αυγή: Παρούσα η Μάγδα Φύσσα!

Δεν έλειψε σχεδόν ποτέ από την δικαστική αίθουσα. Η Μάγδα Φύσσα δεν θα μπορούσε να μην είναι σήμερα παρούσα στην ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε με την στάση της η μητέρα του Παύλου Φύσσα έδειξε τι σημαίνει αξιοπρέπεια, τι σημαίνει δύναμη, τι σημαίνει πόνος, τι σημαίνει λεβεντιά. Η κα Φύσσα έφτασε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί. 

 Το πρόσωπό της σημάδεψε επί πεντέμισι χρόνια την δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και τη δολοφονία του μοναχογιού της, Παύλου.

Κάτι που δεν είδαμε από εκείνους που είναι στην θέση των κατηγορουμένων. Η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα μόνο για να απολογηθεί. Και τότε, η μόνιμη επωδός των κατηγορουμένων για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ήταν πως η δίωξή τους ήταν πολιτική.

Ακόμα και τις δύσκολες εκείνες ημέρες, που δεχόταν, μέσα στο ακροατήριο, επιθέσεις και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής την ρωτούσαν προκλητικά «πού είναι ο Παύλος σου τώρα;» ή όταν η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή των κατηγορουμένων για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, η Μάγδα Φύσσα δεν λύγισε.

Διαβάστε περισσότερα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Όλες οι ειδήσεις για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Παύλος Φύσσας: Η δολοφονία που συντάραξε την Ελλάδα

Αυτό είναι το μαχαίρι που έστριψε στην καρδιά του Παύλου Φύσσα ο Ρουπακιάς!

Ανατριχιαστικό το βίντεο ντοκουμέντο από τη Χρυσή Αυγή! Η εντολή ήταν: “Ό,τι κινείται σφάζεται”

Μάγδα Φύσσα: “Το παιδί ήταν παγωμένο στον νεκροθάλαμο. Είπα να πέσουμε όλοι πάνω του να τον ζεστάνουμε. Να σηκωθεί…”

Εκλογές 2015 – Μιχαλολιάκος: Διευκρίνισε ότι… αποδέχεται την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις