Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Υπόμνημα καταθέτει η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου – Τι θα ζητάει

Υπόμνημα καταθέτει η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου – Τι θα ζητάει

Υπόμνημα με το οποίο θα επιμένει στην μετατροπή της κατηγορίας όσων θεωρεί ότι ευθύνονται για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, πρόκειται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες οι συνήγοροι της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μετά την πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα για παραπομπή συνολικά έξι προσώπων σε δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου η οικογένεια πρόκειται να επανακαταθέσει μέσω υπομνήματος αίτημα μετατροπής της κατηγορίας από αυτή της βαριάς σωματικής βλάβης με αποτέλεσμα τον θάνατο σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Προς το παρόν, οι συνήγοροι της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, μελετούν την πολυσέλιδη πρόταση του εισαγγελέα στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr καταρρίπτονται σειρά ισχυρισμών της πλευράς των έξι εμπλεκόμενων. Δηλαδή, του καταστηματάρχη, του μεσίτη και τεσσάρων αστυνομικών που βρέθηκε στο σημείο και επιχείρησαν να συλλάβουν τον νεαρό άνδρα.

Το υπόμνημα της οικογένειας πρόκειται να κατατεθεί σύντομα και πάντως σίγουρα πριν από την απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, το οποίο θα αποφασίσει για την παραπομπή ή όχι των έξι τους οποίους δείχνει ως ενόχους για τον θάνατο του Ζακ Κωστόσπουλου, ο εισαγγελέας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις