Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα

Υπόθεση Μαρκέλλας: “Τερατώδη τα ψέματα για την οικογένεια της” – Σε κακή κατάσταση η 33χρονη

Θεσσαλονίκη
Η φωτογραφία προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA

Η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA. “Εξουθενωμένη” η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον συνήγορο της.

Στο γεγονός ότι έχει αλλάξει την κατάθεση της η 33χρονη, που κατηγορείται για την αρπαγή και την κακοποίηση της μικρής Μαρκέλλας, στη Θεσσαλονίκη, στάθηκε η δικηγόρος της οικογένειας της, Ανθούλα Ανάσογλου, μιλώντας στην εκπομπή “Live News”, του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.           

Η κα Ανάσογλου τόνισε ότι “είθισται όταν προανακριτικά ομολογούμε μπροστά στην πίεση των Αρχών, που εκμαιεύουν την αλήθεια, μετά όταν έχουμε έναν νομικό παραστάτη να συμβουλευόμαστε και να προσπαθούμε να το αλλάξουμε”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κατάσταση της μικρής, λέγοντας πως “με ενδιαφέρει η ψυχική της υγεία. Κάνω τα πάντα για να μην νιώθει αποξενωμένο από την οικογένειά του”. Επισήμανε, μάλιστα, ότι είναι άκρως ενοχλημένη από την υπερασπιστική γραμμή, για τα “τερατώδη ψέματα που αναφέρει για την οικογένεια” και ανέφερε ότι “η μικρή έχει δει τη μητέρα της μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ αδερφός έχει τακτικότατη επαφή”.

“Εξουθενωμένη” η 33χρονη

Στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε και ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορουμένης, Βασίλης Νουλέζας. Αναφερόμενος στη νέα προθεσμία που πήρε η 33χρονη για να απολογηθεί, ο κ. Νουλέζας σημείωσε πως η κατηγορούμενη είναι σωματικά και ψυχικά καταβεβλημένη και θα ήταν αδύνατο να καταθέσει. “Είναι εξουθενωμένη, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας πολύωρης ανακρίσεως”.

Ο ίδιος σημείωσε πως η 33χρονη εμμένει στην αρχική της κατάθεση, υποστηρίζοντας ότι άρπαξε το 10χρονο κορίτσι επειδή ήθελε να αναπληρώσει το κενό που είχε, επειδή το παιδί της βρίσκεται μακριά.
“Εμμένει στην αρχική κατάθεσή της σε ό,τι αφορά την πρόθεση. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι ήθελε να αναπληρώσει το ψυχικό κενό, ότι έχει αποκοπεί πλήρως από το παιδί της εξαιτίας του πρώην συζύγου”.

Ο κ. Νουλέζας τόνισε πως η 33χρονη έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει και είναι διατεθειμένη να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την οικογένεια αλλά και την ίδια τη δεκάχρονη. “Εμείς είπαμε ειλικρινά μετανιωμένοι συγγνώμη και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο να επανορθώσουμε για αυτό το παιδί. Ούτε οικονομική αποζημίωση προτείναμε, ούτε θέλουμε να εξαγοράσουμε τη συνείδηση”.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία για την 33χρονη που άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα

Όσον αφορά στην αλλαγή της εμφάνισής της, αλλά και την προσπάθεια καταστροφής στοιχείων, όπως το λάπτοπ, ο συνήγορος της 33χρονης δήλωσε πως οι κινήσεις αυτές έγιναν λόγω φόβου της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση.

“Η κατηγορούμενη από ένα σημείο και μετά πανικοβάλλεται όταν βλέπει τη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και φοβούμενη για τις συνέπειες πηγαίνει στην Κατερίνη με σκοπό να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να δει τι θα κάνει. Είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών, δεν έχει καθαρό μυαλό”.

Σχετικά με τις κατηγορίες για κύκλωμα πορνογραφίας πίσω από τις πράξεις της 33χρονης, ο κ. Νουλέζας σημείωσε: “Θεωρώ αβάσιμο και αστήριχτο το σενάριο περί δήθεν κυκλώματος πορνογραφίας. Ενήργησε μόνη της”.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις