Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ζωγράφος και γερόλυκος της ροκ σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας – Αποκαλύψεις σοκ

Ζωγράφος και γερόλυκος της ροκ σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας – Αποκαλύψεις σοκ

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τους δυο άνδρες που παρέσυραν ανήλικα κορίτσια.
Ο 67χρονος “ρόκερ” πουλούσε τις γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών σε σάιτ με πορνογραφικό υλικό.
Ο ρόλος της 40χρονης συντρόφου του.
Ένα 18χρονο σήμερα κορίτσι ξεσκέπασε τη δράση τους.

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για κύκλωμα που “ψάρευε” και φωτογράφιζε γυμνά ανήλικα κορίτσια, προωθώντας στη συνέχεια τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, αποκομίζοντας εκατοντάδες ευρώ για μια σειρά φωτογραφιών.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ανηλίκων, συνελήφθησαν ένας γνωστός ζωγράφος 40 ετών, ένας 67χρονος που εμφανίζονταν ως παλιός «ρόκερ» και η 40χρονη σύντροφός του η οποία έπαιζε το ρόλο του “δολώματος” στο “ψάρεμα” των ανήλικων κοριτσιών.

Η έρευνα ξεκίνησε από την επίσημη καταγγελία μιας 18χρονης, σήμερα, κοπέλας, η οποία διαδοχικά από τα 15 χρόνια της είχε φωτογραφηθεί, τόσο από τον 40χρονο γνωστό ζωγράφο, όσο και από τον ηλικιωμένο “ρόκερ“.

Το κορίτσι το οποίο μεγάλωνε με ανάδοχες οικογένειες, είχε όνειρο ζωής να γίνει μοντέλο και αυτό εκμεταλλεύθηκαν οι δυο συλληφθέντες, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους.

Αρχικά το παιδί βρέθηκε στα χέρια του διάσημου ζωγράφου, οποίος την φωτογράφιζε συχνά με σέξι εσώρουχα, ενίοτε και γυμνή, χωρίς όμως ποτέ να κάνει κάποια ανήθικη πρόταση στην τότε ανήλικη κοπέλα ή να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της, εν αντιθέσει με τον 67χρονο οποίος φαίνεται πως ζούσε από τις πωλήσεις φωτογραφιών ανήλικων κοριτσιών, ανάμεσα τους και της καταγγέλλουσας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες ο 67χρονος, οποίος ντυνόταν νεανικά, μαζί με την 40χρονη σύντροφό του τριγύριζαν σε χώρους που συχνάζουν έφηβοι και «ψάρευαν» ανήλικα κορίτσια ηλικίας 16 έως και 17 ετών, υποσχόμενοι πως θα τις κάνουν διάσημες στο χώρο της μόδας, καθώς διαθέτουν τις απαραίτητες γνωριμίες για την προώθηση τους.

Έπειθαν λοιπόν τα κορίτσια να τους ακολουθήσουν σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου τις φωτογράφιζαν με σέξι εσώρουχα, με διάφορα ερωτικά βοηθήματα, ακόμα και με χειροπέδες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ασφάλειας Αττικής, στην κατοχή των συλληφθέντων, κυρίως του 67χρονου, βρέθηκαν πλήθος φωτογραφιών γυμνών κοριτσιών, ενώ στο σπίτι του διάσημου ζωγράφου βρέθηκε ποσότητα χασίς, σπαθιά και μαχαίρια, αλλά και το ποσό των 6.600 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή του 67χρονου, οποίος ενώπιον του Εισαγγελέα δήλωσε άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, βρέθηκαν πάνω από 1.000 φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών, ενώ 10 από αυτές έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τους Αστυνομικούς.

Μάλιστα οι αστυνομικοί του Ανηλίκων ανακάλυψαν στο διαδίκτυο, σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, φωτογραφίες των ανήλικων κοριτσιών, ενώ στον υπολογιστή του 67χρονου βρήκαν δεκάδες αποστολές φωτογραφιών σε διάφορα «e mails» στο εξωτερικό και πλέον ερευνάτε το που διοχέτευε αυτές τις φωτογραφίες ο κατηγορούμενος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις