Σάββατο, 2 Μαρ.
11oC Αθήνα

LIVE Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ποιός βγαίνει Περιφερειάρχης

LIVE Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ποιός βγαίνει Περιφερειάρχης

Περιφέρεια Πελοποννήσου – ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIVE. Δείτε ποιος βγαίνει Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2023 και των Περιφερειακών Εκλογών 2023.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων, θα σας μεταφέρει τον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 από όλη τη χώρα.

Υποψήφιοι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, και τα ποσοστά που συγκέντρωσαν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι οι Δημήτριος Πτωχός 42.61% και Πέτρος Τατούλης 31.86%.

Δείτε σε live ροή αποτελεσμάτων ποιος εκλέγεται Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα εκλογών σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Δείτε τα αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών του Μαϊου 2019 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών και των Περιφερειακών εκλογών 2023.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις