Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποτελέσματα 2015: Πανηγυρισμοί στην Κουμουνδούρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτελέσματα 2015: Πανηγυρισμοί στην Κουμουνδούρου (ΒΙΝΤΕΟ)
,

Πανηγυρισμοί αυτή την ώρα στην Κουμουνδούρου και στην Κλαυθμώνος, με την ανακοίνωση των exit poll που δίνουν σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ακούστηκαν ζητωκραυγές από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμονδούρου, όπου βρίσκεται το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα.

Πανηγυρικό το κλίμα και στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου έχει στηθεί το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το απόγευμα έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου στο εκλογικό κέντρο, και μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των exit polls, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα και να παιανίζουν τις σημαίες του κόμματος. «Ήρθε η ώρα της Αριστεράς», άρχισαν να φωνάζουν!

Αρκετοί ύψωσαν τις γροθιές τους πανηγυρίζοντας τη νίκη του κόμματος.

Στο σημείο βρίσκονται βέβαια και πολλοί δημοσιογράφοι, Έλληνες και ξένοι, και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης οι οποίοι καλύπτουν με μεγάλο ενδιαφέρον την εκλογική βραδιά.

Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων εξόδου παρακολούθησαν και αντιπροσωπείες αριστερών σχηματισμών από Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία. «Είμαστε εδώ να στηρίξουμε τη μάχη ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας. Η αλλαγή στην Ελλάδα θα σηματοδότηση την αλλαγή στις πολιτικές της Γερμανίας και της Ευρώπης» δήλωσε εκπρόσωπος του πολιτικού κόμματος Die Linke, Ρόλαντ Τζέρμαν.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, άρχισε να συρρέει περισσότερος κόσμος στην πλατεία Κλαυθμώνος, προκειμένου να παρακολουθήσουν και την ροή των επίσημων αποτελεσμάτων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Εκλογές 2015 – Δείτε εδώ τα αποτελέσματα ανά νομό
Greek election 2015 results: Greek legislative parliamentary election results

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε