Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών LIVE Αλμυρού: Ποιος βγαίνει δήμαρχος

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών LIVE Αλμυρού: Ποιος βγαίνει δήμαρχος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIVE. Δείτε ποιος βγαίνει δήμαρχος Αλμυρού. Δείτε live τα αποτελέσματα εκλογών για τον Δήμο Αλμυρού, και ποιος εκλέγεται δήμαρχος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. Στον Δήμο Αλμυρού, στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές 2019, υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι ΕΣΕΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ με τον συνδυασμό “ΑΛΜΥΡΟΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 4727 ψήφους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και 10 έδρες, και ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Ιωάννη με το συνδυασμό “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”, ο οποίος συγκέντρωσε 4489 ψήφους στον πρώτο γύρο και συνολικά 10 έδρες.

Το επιτελείο του Newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το Newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, και με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων, θα σας μεταφέρει τον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019 από όλη τη χώρα.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τη ροή αποτελεσμάτων δημοτικών εκλογών, και ποιος εκλέγεται Δήμαρχος Αλμυρού.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών live. Εγγεγραμμένοι στο Δήμο Αλμυρού είναι συνολικά 19465, ενώ στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών 2019, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν συνολικά 12393.

Δείτε εδώ όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα. Η δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr καλύπτει με συνεχή ροή ειδήσεων όλες τις εξελίξεις, ενώ θα μεταφέρει εικόνα από εκλογικά κέντρα από κάθε γωνιά της χώρας. Λεπτό προς λεπτό οι δηλώσεις των υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων, αλλά και όλα τα νέα σχετικά με την εξέλιξη των εκλογικών αναμετρήσεων και τα αποτελέσματα εκλογών 2019.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις