Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Δήμος Ιλίου – Αποτελέσματα εκλογών: Ποιος βγαίνει δήμαρχος Ιλίου

Δήμος Ιλίου – Αποτελέσματα εκλογών: Ποιος βγαίνει δήμαρχος Ιλίου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 LIVE – ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. Δείτε ποιος βγαίνει δήμαρχος Ιλίου. Στο newsit.gr λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα εκλογών για το Δήμο Ιλίου, και ποιος εκλέγεται δήμαρχος.

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ: Στον Δήμο Ιλίου, υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι ΖΕΝΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ με τον συνδυασμό “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ” ο οποίος συγκέντρωσε 16291 ψήφους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στις 26 Μαϊου 2019 και 20 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο, και ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ με το συνδυασμό “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ”, ο οποίος συγκέντρωσε 6275 ψήφους στον πρώτο γύρο και συνολικά 8 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το Newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, και με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων, θα σας μεταφέρει τον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019 από όλη τη χώρα. Δείτε σε live ροή αποτελεσμάτων ποιος εκλέγεται Δήμαρχος Ιλίου.

Αποτελέσματα εκλογών live – ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ. Εγγεγραμμένοι στο Δήμο Ιλίου είναι 54992, ενώ στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών 2019, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν συνολικά 32885.

Δείτε εδώ όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα. Η δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr καλύπτει με συνεχή ροή ειδήσεων όλες τις εξελίξεις, ενώ θα μεταφέρει εικόνα από εκλογικά κέντρα από κάθε γωνιά της χώρας. Λεπτό προς λεπτό οι δηλώσεις των υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων, αλλά και όλα τα νέα σχετικά με την εξέλιξη των εκλογικών αναμετρήσεων και τα αποτελέσματα εκλογών 2019.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις