Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δήμος Καλαβρύτων – Αποτελέσματα εκλογών: Ποιος βγαίνει δήμαρχος Καλαβρύτων

Δήμος Καλαβρύτων – Αποτελέσματα εκλογών: Ποιος βγαίνει δήμαρχος Καλαβρύτων

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 LIVE – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Δείτε ποιος βγαίνει δήμαρχος Καλαβρύτων. Στο newsit.gr λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα εκλογών για το Δήμο Καλαβρύτων, και ποιος εκλέγεται δήμαρχος.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ: Στον Δήμο Καλαβρύτων, υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ με τον συνδυασμό “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Δύναμη δημιουργίας και προοπτικής” ο οποίος συγκέντρωσε 5025 ψήφους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στις 26 Μαϊου 2019 και 13 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο, και ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ με το συνδυασμό “ΝΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ”, ο οποίος συγκέντρωσε 4102 ψήφους στον πρώτο γύρο και συνολικά 10 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το Newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, και με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων, θα σας μεταφέρει τον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019 από όλη τη χώρα. Δείτε σε live ροή αποτελεσμάτων ποιος εκλέγεται Δήμαρχος Καλαβρύτων.

Αποτελέσματα εκλογών live – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Εγγεγραμμένοι στο Δήμο Καλαβρύτων είναι 18095, ενώ στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών 2019, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν συνολικά 10532.

Δείτε εδώ όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα. Η δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr καλύπτει με συνεχή ροή ειδήσεων όλες τις εξελίξεις, ενώ θα μεταφέρει εικόνα από εκλογικά κέντρα από κάθε γωνιά της χώρας. Λεπτό προς λεπτό οι δηλώσεις των υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων, αλλά και όλα τα νέα σχετικά με την εξέλιξη των εκλογικών αναμετρήσεων και τα αποτελέσματα εκλογών 2019.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις