Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δημοτικές εκλογές 2019 – Γιάννης Μυλωνάκης στο newsit.gr: Δεν θέλουμε άλλα 4 χρόνια χαμένα στην Αγία Παρασκευή

Δημοτικές εκλογές 2019 – Γιάννης Μυλωνάκης στο newsit.gr: Δεν θέλουμε άλλα 4 χρόνια χαμένα στην Αγία Παρασκευή

Να αλλάξει όλα όσα δεν έχουν αλλάξει τα τελευταία οκτώ χρόνια στην Αγία Παρασκευή θέλει ο Γιάννης Μυλωνάκης, υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο newsit.gr και τον Αιμίλιο Περδικάρη.

«Η πόλη, τα τελευταία χρόνια είναι σε πτωτική πορεία. Οι δυο τελευταίες διοικήσεις δεν προσέφεραν αυτό που περίμεναν οι δημότες. Αυτό που δεν θέλουμε να γίνει είναι να πάνε χαμένα τα επόμενα τέσσερα χρόνια» επεσήμανε ο Γιάννης Μυλωνάκης.

Όπως σημείωσε, ψηλά στην ατζέντα του συνδυασμού του «Αλλάζουμε» είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και η διευκόλυνση της καθημερινότητά του, «η χρήση εφαρμογών για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη», η καθαριότητα και η ασφάλεια.

Στις προτεραιότητες και η επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας αλλά και το πως θα μπορούν οι πολίτες όλων των ηλικιών να κυκλοφορούν εύκολα στους δρόμους της πόλης. «Θέλουμε πεζοδρόμια δρόμους όπου θα μπορούν όλοι να τους διασχίζουν με ασφάλεια», είπε ο Γιάννης Μυλωνάκης.

Υποσχέθηκε να γίνει έργο και στις παιδικές χαρές όπου «όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει μπει ούτε ένα καρφί» αλλά και να ολοκληρωθεί το κολυμβητήριο που «εδώ και 30 χρόνια είναι γιαπί και είναι πληγή που πρέπει να κλείσει».

Δείτε όλη τη συνέντευξη

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις