Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών 2015 Live: Όλες οι ειδήσεις

Αποτελέσματα εκλογών 2015 Live: Όλες οι ειδήσεις

Αποτελέσματα εκλογών 2015 live: Επί ποδός βρίσκεται όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsit.gr και σήμερα,  Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, προκειμένου να καλύψει τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών, στον απόηχο της υπογραφής του τρίτου μνημονίου.

Ο μαραθώνιος ενημέρωσης ξεκίνησε πριν από 7.00 το πρωί- όταν άνοιξαν οι κάλπες για τις Εκλογές 2015- καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό όλες τις πολιτικές εξελίξεις για την ανάδειξη του επόμενου πρωθυπουργού της χώρας που θα αναλάβει το τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας.
Η κυβέρνηση που θα προκύψει, αν προκύψει, θα αναλάβει να εφαρμόσει το Μνημόνιο που ψηφίσει τον περασμένο Αύγουστο. Γι’ αυτό, το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα των εκλογών δεν εστιάζεται μόνο στο ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα αλλά και το ποιο θα είναι τρίτο αλλά και ποια κόμματα θα μπουν στη Βουλή.
Για την ώρα, δεν υπάρχουν προβλήματα στην εκλογική διαδικασία, η οποία ξεκίνησε… ομαλά και μακάρι να συνεχιστεί έτσι! To υπουργείο Εσωτερικών θα μεταδίδει στην ιστοσελίδα του τα αποτελέσματα εκλογών 2015.
Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015
Στις 19:00 κλείνουν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές και βγαίνει το πρώτο exit poll. Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κυψέλη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο Μαρούσι, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Ν. Ιωνία όπως και η
Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης στα Χανιά, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στον Κορυδαλλό, ο Πάνος Καμμενος στο Ηράκλειο. Στα Εξάρχεια ψήφισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο Κώστας Καραμανλής ήταν ο πρώτος πολιτικός που ψήφισε. Στο Περιστέρι ψήφισε ο Βασίλης Λεβέντης. Στο Ψυχικό ψήφισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Ξένα δίκτυα απο Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, αλλά και Αίγυπτο βρέθηκαν στην Κυψέλη για να καλύψουν την προσέλευση του Αλέξη Τσίπρα στο εκλογικό τμήμα για να ασκήσει το εκλογικού του δικαίωμα. Δεκάδες δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ στήθηκαν για τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού που εγινε πάνω σε μια ειδικά διαμορφωμένη βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Εκλογές 2015 – Ποια κόμματα συμμετέχουν στη διαδικασία
Εκλογές 2015 – Όλα τα ευτράπελα… μαζεμένα! Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί
Εκλογές 2015: Την “έπεσαν” στον Βαρουφάκη μόλις ψήφισε! ΒΙΝΤΕΟ
Νίκος Ορφανός: Στην κάλπη, με τον νεογέννητο γιο του! Φωτογραφίες
Εκλογές 2015: Τα πιτσιρίκια “ψηφοφόροι” που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε! ΦΩΤΟ

Εκλογές 2015 – Σαμαράς: Δείτε τον να ψηφίζει με τον γιο του! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)
Αποτελέσματα εκλογών 2015: Τι βλέπουν οι Γερμανοί για την Ελλάδα
Εκλογές 2015: Τα καλύτερα του twitter – Τουλάχιστον, έχουμε χιούμορ…

Εκλογές 2015: Προβλήματα σε δύο εκλογικά τμήματα της ορεινής Ναυπακτίας!

Εκλογές 2015: “Ράβουν” στολές και κοστούμια περιμένοντας το αποτέλεσμα

 

Μόλις κλείσουν οι κάλπες, τα κανάλια θα μεταδώσουν το exit poll, ενώ λίγο μετά τις 21:00 αναμένεται και η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος από τη Singular Logic, καθώς θα έχει συγκεντρώσει το 10% των εκλογικών τμημάτων της Επικρατείας. Το θρίλερ για την πρωτιά αλλά και για τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή
Αποκλειστικά θέματα, ρεπορτάζ, παρασκήνιο, αλλά και η συμπεριφορά των χρηστών στα social media θα αποτελέσουν το «μενού» της ενημέρωσης που θα προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site της χώρας. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα του Newsit.gr, οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για το τι συμβαίνει μέχρι να κλείσουν οι κάλπες στις 19.00 το απόγευμα, όπου θα προβληθούν τα πρώτα exit polls από τα κανάλια, αλλά και την εκτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών 2015 στις 21.00 μέσω του υπουργείου Εσωτερικών.
Ωστόσο, η ενημέρωση δεν σταματά εκεί, καθώς, κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας, το Newsit.gr θα καταγράφει την σταδιακή ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων της Επικράτειας.
Τα exit poll θα μεταδοθούν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις 19.00 ακριβώς το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα από το κλείσιμο της κάλπης. Από την πλευρά του, το υπουργείο Εσωτερικών μέσω της Singular Logic θα δώσει την ασφαλή εκτίμηση των εκλογών 2015  λίγο μετά τις 21: 00 το βράδυ.
Αν θες να μάθεις που ψηφίζεις και να βρεις το εκλογικό σου κέντρο, δες εδώ με ένα κλικ
Το γύρο του facebook και του twitter κάνουν οι φωτογραφίες του Reworks Festival που τελείωσε στις 10.00 το πρωί… Λίγο μετά τις 10:00 τέλειωσε το πάρτυ για τους Θεσσαλονικείς στο Μύλο, όπου γινόταν το Reworks Festival. Το σύνθημα στο Μύλο δώθηκε χθες στις 18.00 το απόγευμα και χωρίς καμία διακοπή το πάρτυ τέλειωσε με τις κάλπες να είναι ήδη τρεις ώρες ανοιχτές.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λίγο μετά τις 11:30 το πρωί άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στη Νέα Ιωνία συνοδευόμενη από τα δυο της παιδιά. Δείτε τι έγραφε στον ΣΚΑΪ την ώρα που ψήφιζε.
http://https://www.newsit.gr/art_id=431824&catid=12

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λίγο μετά τις 11:30 το πρωί άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στη Νέα Ιωνία συνοδευόμενη από τα δυο της παιδιά. Δείτε τι έγραφε στον ΣΚΑΪ την ώρα που ψήφιζε.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε