Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Exit poll 2015 Εκλογές – Που ψηφίζω: Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν την κάλπη

Exit poll 2015 Εκλογές – Που ψηφίζω: Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν την κάλπη

Exit poll και Αποτελέσματα εκλογών 2015 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις Εκλογές 2015 και “Που ψηφίζω” – Λίγες ώρες απέμειναν για τις εκλογές 2015 (20 Σεπτεμβρίου) και το απόγευμα της Κυριακής οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μεταδώσουν τα λεγόμενα exit poll για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης.

Από την πλευρά της η Singular Logic θα είναι σε θέση να δώσει μια πρώτη ασφαλή εκτίμηση λίγο μετά τις 21:00, όταν και θα έχει συγκεντρώσει το 10% των εκλογικών τμημάτων της Επικρατείας.
Τα κανάλια θα καλύψουν όλη τη μέρα τις εξελίξεις πριν το κλείσιμο της κάλπης, ενώ αμέσως μετά, στις 19.00 θα μεταδώσουν και τα πρώτα στοιχεία των Exit polls 2015 για τις Εκλογές 2015.

Μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19.00 ακριβώς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll από την ΕΡΤ. Αμέσως μετά, θα μεταδοθούν και οι πρώτες αντιδράσεις από τα κομματικά επιτελεία σε απευθείας σύνδεση.

Το MEGA στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων. Ο ΑΝΤ1 στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών. Ο ALPHA στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll. Το STAR με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Το μπαράζ δημοσκοπήσεων δείχνει ότι το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε ντέρμπυ για την ανάδειξη του νικητή των εκλογών, δεδομένου ότι η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακή. Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Σε λειτουργία – και ήδη ενημερωμένη – για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, είναι η εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ «Μάθε που ψηφίζεις».Στην ειδική εφαρμογή εισάγεις τα στοιχεία σου, δηλαδή όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, όνομα μητέρας και χρονολογία γέννησης.Αμέσως η εφαρμογή σου εμφανίζει σε ποιο εκλογικό διαμέρισμα θα ψηφίσεις την 20η Σεπτεμβρίου 2015.

Δώστε τα στοιχεία σας, σύμφωνα με τις οδηγίες στην παρακάτω φόρμα, και βρείτε πού ψηφίζετε:


Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις πιο κρίσιμες (μέχρι τις επόμενες) εκλογές για το μέλλον του τόπου. Σήμερα, Παρασκευή (18.09.2015) είναι η τελευταία μέρα που επιτρέπεται η δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων. Και αυτές είναι πολλές. Και τις επόμενες ώρες έρχονται κι άλλες! Και όλες, μα όλες, δείχνουν ντέρμπι, το απόλυτο ντέρμπι ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Δείτε εδώ τα πάντα για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 θα μας βρούν με κοντομάνικα, ίσως και σε κάποιες παραλίες αφού ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός έως και την Κυριακή των εκλογών.
Άνεμοι έξι μποφόρ στο Αιγαίο, που κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί τοπικά να φτάσουν και τα επτά και θερμοκρασία πάνω από τους 30 βαθμούς είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού, δυο 24ωρα πριν από τις εκλογές της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2015. Δείτε εδώ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες.
Το Υπουργείο Εσωτρικών θα μεταδίδει σε συνεχή ροή τα αποτελέσματα Εκλογών 2015 εδώ.
Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Εκογές 2015, τα Exit Polls, τα αποτελέσματα εκλογών 2015 και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε