Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ – Εκλογές 2015 – Δες τον χάρτη

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ – Εκλογές 2015 – Δες τον χάρτη

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ στις εκλογές 2015 : Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου από τις 7 το πρωί οι πολίτες προκειμένου να αποφασίσουν ποια κόμματα θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Δείτε online σε χάρτη το εκλογικό σας τμήμα.

Σημειώνεται ότι οι εκλογές Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν με λίστα, καθώς δεν έχουν παρέλθει 18 μήνες από τις προηγούμενες εκλογές (Ιανουάριος). Αν θες να μάθεις που ψηφίζεις, δες online εύκολα και γρήγορα την εφαρμογή του ΥΠΕΣ. Στην ειδική εφαρμογή μπορεί κανείς να εισάγει τα στοιχεία του, ήτοι όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, όνομα μητέρας και χρονολογία γέννησης. Ακολούθως, η εφαρμογή εμφανίζει στον ενδιαφερόμενο σε ποιο εκλογικό διαμέρισμα θα ψηφίσει την 20η Σεπτεμβρίου 2015. 

ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ: Δες και μάθε που ψηφίζεις online σε χάρτη το εκλογικό σου τμήμα

Δώστε τα στοιχεία σας, σύμφωνα με τις οδηγίες στην παρακάτω φόρμα, και βρείτε πού ψηφίζετε: Επίσης, τέθηκε σε λειτουργία, από το υπουργείο Εσωτερικών, υπηρεσία ενημέρωσης των εκλογέων που θέλουν να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα και σχολικό συγκρότημα όπου ψηφίζουν, σήμερα Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500 σήμερα Κυριακή από τις 07:00 έως τις 19:00. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
αποτελέσματα εκλογών 2015 θα μεταδοθούν από την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ EXIT POLLS 

Τα κανάλια θα καλύψουν όλη τη μέρα τις εξελίξεις πριν το κλείσιμο της κάλπης, ενώ αμέσως μετά, στις 19.00 θα μεταδώσουν και τα πρώτα στοιχεία των Exit polls 2015 για τις Εκλογές 2015. Μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19.00 ακριβώς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll από την ΕΡΤ. Αμέσως μετά, θα μεταδοθούν και οι πρώτες αντιδράσεις από τα κομματικά επιτελεία σε απευθείας σύνδεση.

Το MEGA στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων. Ο ΑΝΤ1 στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών. Ο ALPHA στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll. Το STAR με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.
Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015
Δείτε πως παίζουν οι Έλληνες τις Εκλογές και ποιον βγάζουν πρώτο τα στοιχήματα

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε