Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Κωνσταντοπούλου: Ψήφος με αιχμές προδοσίας για ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2015 – Κωνσταντοπούλου: Ψήφος με αιχμές προδοσίας για ΣΥΡΙΖΑ

Στα Εξάρχεια άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας πως οι νέες γενιές γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που δεν τους πρόδωσαν.

Η πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της λαϊκής ενότητας στην Α’ Αθήνας Ζωή Κωνσταντοπούλου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 5ο γυμνάσιο Αθήνας (Εμμανουηλ Μπενακη και Αραχωβης).

Η κ. Κωνσταντοπουκου προσήλθε χαμογελαστή με τα πόδια στα Εξάρχεια και ψηφίζοντας είπε “στο τέλος των μνημονίων”.

Αφού έστησε για μια ώρα δημοςιογράφους, φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος κατέβηκε για δήλωση. Όταν στήθηκαν οι δημοσιογράφοι με ειρωνικό τόνο ανέφερε “πάμε στο φως, για να μην ειμαστε στα σκοτάδια”, γεγονός που τους ανάγκασε να την ακολουθήσουν.

“Αυτές οι εκλογές γίνονται για να τεθεί ο λαός μας στο περιθώριο. Ωστόσο, ο λαός μας θα τους ακυρώσει τα σχέδια”, ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Βουλής.

“Αυτές οι εκλογές γίνονται για να τεθεί ο λαός μας στο περιθώριο. Ο λαός μας όμως θα ακυρώσει τα σχέδια εκείνων που θέλουν να τον βάλουν στη γωνία. Είναι αποφασισμένος.

Οι νέες γενιές γνωρίζουν ποιοι δεν τους πρόδωσαν. Θα πάρουν πρωτοβουλία για να αποκατασταθεί η δημοκρατία στον τόπο μας.

Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015

Δείτε πως παίζουν οι Έλληνες τις Εκλογές και ποιον βγάζουν πρώτο τα στοιχήματα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε