Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Που ψηφίζω

Εκλογές 2015: Που ψηφίζω

Όλοι οι ψηφοφόροι μπορούν γρήγορα να βρουν το εκλογικό τους τμήμα για τις Εθνικές Εκλογές 2015, συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία τους, μέσω της εφαρμογής «Πού ψηφίζω».

Οι κάλπες θα μείνουν ανοιχτές έως τις 19:00 το απόγευμα, όταν και θα δοθούν και στη δημοσιότητα τα exit polls των Εθνικών Εκλογών 2015.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα των εκλογών θα βγουν στις 21.30 περίπου.
Οι εκλογείς μπορούν στην εφαρμογή Πού Ψηφίζω του υπουργείου Εσωτερικών να δουν από τη διεύθυνση του εκλογικού τους τμήματος αλλά και τον χάρτη με το που ακριβώς βρίσκεται.
Ο ψηφοφόρος συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία του και όχι τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό (E.E.A.) εάν δεν τον γνωρίζουν μπορούν να δουν τη διεύθυνση που θα πρέπει με τα απαραίτητα δικαιολογητικά να μεταβούν στο εκλογικό κέντρο ώστε να ψηφίσουν.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΗΦΙΖΕΤΕ
Σε ποιο τηλεφωνικό αριθμό μπορείτε να μάθετε το εκλογικό σας κέντρο; Εκτός από το διαδίκτυο οι εκλογείς μπορούν να δουν που ψηφίζουν και από το τηλέφωνο.
Το τηλέφωνο για το «ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ», που μπορούν να καλούν οι ψηφοφόροι είναι το 2131361500.
Οι ώρες εξυπηρέτησης είναι για σήμερα, Κυριακή, από τις 07:00 έως τις 19:00.
Σε αυτές τις εθνικές εκλογές οι εγγεγραμένοι ψηφοφόροι που θα κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε 19.733 εκλογικά τμήματα είναι 9.808.760 άτομα.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε