Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εκλογές 2019: ΧΑΤΖΗ ΜΕΜΙΣ ΤΟΥΡΚΕΣ Υπ. βουλευτής Ξάνθης με τη Νέα Δημοκρατία

εκλογές

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΧΑΤΖΗ ΜΕΜΙΣ ΤΟΥΡΚΕΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών 2015 και Ευρωεκλογών 2019 στην εκλογική Περιφέρεια Ξάνθης.

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΧΑΤΖΗ ΜΕΜΙΣ ΤΟΥΡΚΕΣ, Υποψ. βουλευτής Ξάνθης με τη Νέα Δημοκρατία. Δείτε τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών 2015 και των Ευρωεκλογών 2019 στην εκλογική Περιφέρεια Ξάνθης. Στην τελική ευθεία για τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιουλίου 2019, το newsit.gr σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλες τις πολιτικές εξελίξεις και σας ενημερώνει mε συνεχή ροή για όσα συμβαίνουν σε όλη τη χώρα, λίγα μόλις 24ωρα πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Το newsit.gr, προκειμένου να είστε απόλυτα ενημερωμένοι, σας παρουσιάζει όλους τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες. Στην εκλογική Περιφέρεια Ξάνθης, στα ψηφοδέλτια, σταυρούς βάζουμε 1, ενώ οι βουλευτές που εκλέγονται είναι  3.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsit.gr, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών 2019, από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το Newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, και με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων βουλευτών και τα επιτελεία των κομμάτων, θα σας μεταφέρει τον παλμό των βουλευτικών εκλογών 2019 από όλη τη χώρα.

Δείτε το αποτέλεσμα βουλευτικών εκλογών Σεπτεμβρίου 2015 στην εκλογική Περιφέρεια Ξάνθης:

Δείτε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών Μαϊου 2019 στην εκλογική Περιφέρεια Ξάνθης:

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογέςΗ δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr καλύπτει με συνεχή ροή ειδήσεων όλες τις εξελίξεις, ενώ θα μεταφέρει εικόνα από εκλογικά κέντρα από κάθε γωνιά της χώρας. Λεπτό προς λεπτό όλες οι πολιτικές εξελίξεις λίγες μόλις ώρες πριν τις βουλευτικές εκλογές 2019.

Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, καθώς και τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών Σεπτεμβρίου 2015 και των Ευρωεκλογών 2019.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις