Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Δεν άνοιξε το σχολείο που είχε ανακοινωθεί ότι θα ψηφίσει ο Γιώργος Παπανδρέου!

Εκλογές 2019: Δεν άνοιξε το σχολείο που είχε ανακοινωθεί ότι θα ψηφίσει ο Γιώργος Παπανδρέου!

Με ευτράπελο ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία, καθώς όπως φαίνεται δεν ήταν όλα… όπως φαίνονταν.

Οι εκλογές ξεκίνησαν και οι πολίτες σε όλη την χώρα καλούνται να ψηφίσουν την επόμενη κυβέρνηση. Αυτό φυσικά γίνεται και στην Πάτρα όπου θα ψηφίσει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με όσα αναμένονταν, ο πρώην πρωθυπουργός θα ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στο Σχολικό Συγκρότημα “Ανδρέας Γ. Παπανδρέου”, στην οδό Αγίας Σοφίας 17-23.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ λοιπόν, το σχολείο που βρίσκεται το σχολείο αυτό είναι κλειστό, αφού μάλλον από εκεί θα κάνει δηλώσεις και δεν θα ψηφίσει, αφού δεν είναι εκλογικό κέντρο.

Τα 21.478 εκλογικά τμήματα όλης της χώρας άνοιξαν για τους ψηφοφόρους στις 7 το πρωί και κλείνουν στις 7 το βράδυ. Στο διάστημα αυτό καλούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα 9.903.864 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι, εκ των οποίων οι 519.227 είναι ηλικίας 17 έως 21 ετών και ψηφίζουν για πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές. Για πρώτη φορά δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι συμπληρώνουν το 17ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος της εκλογής, δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2002 και μετά.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις